Hoe laat je als ondernemer het web voor jou werken? Steeds meer bedrijven buigen zich over deze vraag. Om direct in contact te komen met hun doelgroep, om diensten of producten beter onder de aandacht te brengen of om online verkoop te realiseren.

Het wereldwijde web is groot. Het is lastig om tussen al die online concurrenten gezien te worden. FIZZ | Digital Agency zorgt er met SEO & SEA voor dat jij online gevonden wordt. We helpen jou met het organisch hoog laten scoren van een webpagina in zoekmachines, of zorgen ervoor dat jouw advertentie bovenaan in de resultaten van een zoekmachine terecht komt, door middel van een betaalde advertentie.

Wij helpen jou met het meetbaar maken van je online doelen, door doelstellingen te bepalen in een digital strategie. Hierbij brengen we de doelgroepen van je merk of bedrijf in beeld. We kijken waar je doelgroep zich bevindt en hoe we deze doelgroep met jou in contact kunnen brengen.

Online aanwezig zijn, staat vrijwel gelijk aan sociale media. De meeste doelgroepen zijn dan ook te vinden op deze online platforms. Door te bouwen aan je online aanwezigheid door middel van social media marketing, ben je in direct contact met je doelgroep. Zo kun je op een interactieve manier een gesprek aangaan met je publiek.

Wil jij met je merk of bedrijf structureel online aanwezig zijn? Onze experts zorgen ervoor dat jouw verhaal boven alle andere bedrijfs- en merkverhalen uitsteekt door middel van content marketing. Met deze marketingstrategie bouw je met behulp van content aan een langetermijnrelatie met je publiek. Met een inhoudelijke boodschap van je merk of bedrijf wordt er ingespeeld op de wensen en behoeften van je klant.

Het web kan ook in een andere, directe, vorm voor jou werken. E-mailmarketing is een vorm van direct marketing waarbij e-mail gebruikt wordt om een boodschap naar een doelgroep te versturen. Door middel van online marketing kunnen we samen met jou kijken welke online opties je merk of bedrijf ondersteunen en kunnen bijdragen aan je online aanwezigheid.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.