Content marketing

Over wie jij bent en wat jij doet zijn veel verschillende verhalen te vertellen. Verhalen die goed verteld worden blijven hangen. Ze zorgen ervoor dat waardevolle informatie onthouden wordt en dat jij met jouw merk een blijvende indruk maakt op de mensen die je wil bereiken.

Met content marketing gaan wij uit van de kracht van jouw verhaal. We vertalen dit verhaal naar content, om zo jouw publiek te boeien en te binden.

Content marketing is een duurzame marketingstrategie waarbij je met behulp van content bouwt aan een langetermijnrelatie met je publiek. Met behulp van een inhoudelijke boodschap wordt er ingespeeld op de wensen en behoeften van je klant. Deze inhoudelijke boodschap wordt overgebracht door middel van content zoals; artikelen, video’s, blogs, interviews en podcasts. De gemaakte verhalen worden geplaatst op de website van je merk of bedrijf, om zo te zorgen dat de content gezocht en gevonden kan worden.

FIZZ | Digital Agency zorgt er met content marketing voor dat jij je publiek weet te vinden en door middel van verhalen een vertrouwensband opbouwt. Met deze vertrouwensband leg je de basis voor het realiseren van je marketingdoelen. Het vertellen van verhalen in content is een relevante en aantrekkelijke manier om klanten de helpende hand te bieden zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen. Door consistent en consequent content te plaatsen van je merk of bedrijf zorg je ervoor dat je gezien wordt als betrouwbare bron van waardevolle informatie.

Wil jij je bedrijf- of merkverhaal gebruiken om mensen te bereiken? Onze experts vertalen de positionering van je merk of bedrijf naar een verhaallijn voor content. We bedenken en produceren, in samenwerking met contentmarketingbureau The Post, content dat het publiek weet te boeien. Wij helpen jou met het opbouwen van een betrokken publiek aan de hand van een strategie. Bij het bepalen van de strategie wordt gekeken naar de doelstelling. We kijken welke vormen van content hierop aansluit en produceren deze content met deze doelstelling in het achterhoofd. Na het maken van de content helpen wij met de distributie hiervan. We meten en analyseren of de content met jouw verhaal je doelgroep bereikt. Zo zorgen we er samen voor dat het verhaal wat je uitdraagt, gevonden wordt.

Klik door naar de pagina E-mailmarketing.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.