SEA

Om het minste en geringste raadplegen we een zoekmachine als Google, Bing of Yahoo. Op de automatische piloot klikken we de eerste link aan die naar voren komt uit de zoekopdracht.

Maar hoe zorg je ervoor dat jouw merk of bedrijf bovenaan verschijnt? Dat kan door middel van Search Engine Advertising, oftewel: SEA.

Je doelgroep bereiken is niet altijd makkelijk. FIZZ | Digital Agency zorgt ervoor dat jij online gezien wordt door middel van SEA. Met SEA betaal je voor het plaatsen van een advertentie in een zoekmachine. Het voordeel van adverteren op een zoekmachine als Google, is dat je de advertentie aan bepaalde zoekwoorden kunt koppelen. Zo adverteer je heel doelgroepgericht, waarbij een moment, regio of netwerk getarget kan worden.

Zo verschijnt jouw website bovenaan in de zoekresultaten of als banner op webpagina’s, met als resultaat dat meer mensen doorklikken. Met SEA zien we of je campagne of advertentie goed loopt. Wij sturen bij waar nodig. Zo zorgen we voor de optimalisatie van je advertentie en behaal jij het maximale resultaat!

Benieuwd naar de volgende stap in ons online marketingproces? Klik door naar de pagina Social media marketing.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.