E-mail-
marketing

De allereerste e-mail werd in 1971 verzonden. Ruim twintig jaar later werd het populair bij het grote publiek. Ook vandaag de dag stromen inboxen vol met e-mails. Het is dé manier om gemakkelijk je boodschap over te brengen.

E-mailmarketing is een vorm van direct marketing waarbij e-mail gebruikt wordt om een boodschap naar een doelgroep te versturen. E-mailmarketing is een betrouwbare en waardevolle manier van een boodschap overbrengen omdat je bijna altijd de inbox van je ontvanger bereikt. Het is een effectief ‘focus kanaal’ dat ervoor zorgt dat bij het openen van een mail de ontvanger alleen jouw boodschap tot zich kan nemen. Waar bij andere kanalen vaak tientallen concurrenten hun boodschap over proberen te brengen, concurreer je met e-mailmarketing op het moment van openen niet direct met anderen. Heb jij hulp nodig bij het inzetten van e-mailmarketing voor jouw bedrijf of merk? FIZZ | Digital Agency heeft de kennis om jouw boodschap via e-mailmarketing effectief over te brengen.

De bekendste vorm van e-mailmarketing is de nieuwsbrief met het laatste nieuws van een bedrijf of merk. Na de zending van deze mails wordt vaak niet of nauwelijks naar de resultaten gekeken. Zonde, want uit die resultaten kan belangrijke informatie gehaald worden. De experts van FIZZ | Digital Agency kunnen deze informatie gemakkelijk vertalen naar data waar effectief gebruik van gemaakt kan worden door bijvoorbeeld een flow of e-mailcampagne op te zetten. Zo is e-mailmarketing persoonlijk en op maat inzetbaar.

Wil jij de doelstellingen van je bedrijf of merk bepalen en meetbaar maken? Klik door naar de pagina Digital strategie.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.