Digital strategie

Doelen zijn er om bereikt te worden. En jij wil met je bedrijf of merk een doel behalen.

Daarom is het belangrijk om meetbare doelstellingen te bepalen. Wil jij succesvol zijn en jouw doelen behalen met digital marketing? Dan heb je een digital marketingstrategie nodig!

FIZZ | Digital Agency helpt jou met het ontwikkelen van een online marketing strategie. Op basis van data bepalen we samen meetbare doelen. We brengen in kaart welke marketingmogelijkheden er zijn om bij potentiele klanten in beeld te komen. Dit pakken we persoonlijk aan, want wij weten dat het ene bedrijf of merk het andere niet is.

Onze digitale marketingstrategie bestaat uit verschillende onderdelen. Wij helpen jou met het meetbaar maken van je doelen door doelstellingen te bepalen. Hierbij brengen we de doelgroepen van je merk of bedrijf in beeld. We kijken waar je doelgroep zich bevindt en hoe we de doelgroep in contact kunnen brengen met je merk.

Wanneer de doelgroep in beeld is gebracht, focussen we ons op de online kanalen. Hierbij bekijken we de mogelijkheden per kanaal, en bepalen we een strategie. Hoe spreek jij je doelgroep aan? Waar bevinden zij zich? En welke middelen zetten we in om de doelgroep te bereiken? Van blogs tot interviews, advertenties en whitepapers. Samen stemmen we het mediabudget af en kijken we wat er het beste bij jouw merk of bedrijf past.

Benieuwd naar de volgende stap in ons online marketingproces? Klik door naar de pagina SEO.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.