Social media marketing

Instagram, LinkedIn, Facebook, Twitter, TikTok en YouTube. Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We staan er mee op en gaan er mee naar bed.

Met al die verschillende platforms en accounts zou je misschien vergeten dat hier échte mensen achter schuil gaan. Mensen met verschillende hobby’s en interesses, zoals interesse in jouw merk of bedrijf.

FIZZ | Digital Agency helpt jou bouwen aan je online aanwezigheid door middel van social media marketing. Social media marketing is een marketingmiddel waarbij social media wordt ingezet met als doel je product of dienst onder de aandacht te brengen. Door je online aanwezigheid te verbeteren, zorg je voor het vergroten van je naamsbekendheid waardoor je doelgroep je merk of bedrijf makkelijker online vindt en volgt.

Het voordeel van social media marketing is dat je gemakkelijk op een interactieve manier een gesprek aan kunt gaan met je publiek. Door social media marketing ben jij op de hoogte van wat er speelt bij je doelgroep. Je hebt de mogelijkheid om een ‘kijkje in de keuken’ te geven waardoor je de loyaliteit en klanttevredenheid van je publiek vergroot.

Heb jij geen idee hoe jij je online moet profileren? Samen bepalen we een social media strategie en stellen doelen. We kijken wat de beste tone of voice is om je publiek online aan te spreken en de boodschap van je merk of bedrijf over te brengen. We meten de behaalde resultaten en plaatsen advertenties op social media kanalen om je conversies te verhogen. Youtube- Facebook- Instagram- en LinkedIn Advertising zorgen ervoor dat jij gezien wordt. Aan de hand van jouw social media strategie zetten we elke euro effectief in om in contact te komen met potentiele klanten. Zo zorgen we samen voor de (online) groei van jouw merk of bedrijf!

Klik door naar de pagina Content marketing.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.