Wil je graag met je bedrijf online aanwezig zijn, maar ben je niet helemaal thuis in de mogelijkheden en onmogelijkheden van de bijbehorende platforms? Voor ons webdevelopment-team kent de online wereld geen geheimen.
Het maken van een website is een doorlopend proces waarbij je continu optimalisatie doorvoert. Bij FIZZ | Digital Agency denken we met de klant mee. Waar heb jij behoefte aan? Wij vertalen de identiteit van je merk of bedrijf naar een website. Wij denken in iedere fase van een websiteontwikkeling of optimalisatie mee, bij zowel B2B en B2C. Zo ontwikkelen wij websites, platformen op maat, e-learnings, intranet en bouwen koppelingen.

We houden rekening met de gebruikersvriendelijkheid en toegankelijkheid van de website. Want jij wil dat jouw website er gelikt uitziet en werkt op zoveel mogelijk resoluties, browsers, besturingssystemen en apparaten.

Met een snelle laadtijd en een goede vindbaarheid in zoekmachines. De website moet eenvoudig te beheren zijn zodat iedereen met de website kan werken. Zo zorgen we ervoor dat jouw website makkelijk, maar vooral veilig, snel en goed werkt.

Wij kijken samen wat goed werkt voor jou en je gebruiker. Wij zijn er voor bedrijven die op hun eigen manier durven te innoveren, en denken mee vanuit die wil om te verbeteren. Heb jij een ingewikkeld vraagstuk? Geen probleem! Wij zorgen dat we het voor je bouwen met onze maatwerkoplossingen.

Door het koppelen van de verschillende systemen die jij gebruikt voor je merk of bedrijf, is de invoer van gegevens op meerdere plekken niet meer nodig. Met API zorgen wij ervoor dat data uitgewisseld wordt tussen twee softwaresystemen. Jouw gegevens worden automatisch van A naar B gestuurd. Zo bespaar je tijd en voorkom je fouten.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.