Geo-Minds,
Great Minds

Geomares

Met de grootste wereldwijde database van beslissers in de geo-community en techniek is Geomares de schakel tussen professional en bedrijf. Daar hoort een onlinecommunicatie bij die autoriteit en betrouwbaarheid uitstraalt.

Geomares - Logo
Geomares - Macbook & iPhone

Ben je
nieuw hier?

Bezoekers van de online kanalen van Geomares zijn grofweg in te delen in twee doelgroepen: prospects en bestaande klanten. Zij landen op uiteenlopende wijze op de site, hebben een veelal verschillende informatiebehoefte en zijn ieder op zoek naar een eigen pakket aan diensten. Voor beide doelgroepen is er nagedacht over een goede siteflow met duidelijke vervolgstappen.

Geomares - Sfeer
Geo-matching - Logo
Geo-matching - Tablets

Mix &
match

Geo-matching is wereldwijd actief als verzamelplaats voor professionals. Met ruim 2000 producten van 500 leveranciers. Als business tot business site met gevoel voor business to consumer is Geo-matching een serieuze speler in de markt. Om de uitstraling van het bedrijf te laten matchen met de inhoud is het logo opgefrist.

Product4Engineers - Logo
Product4Engineers - Macbook

Place4
Expertise

Products4Engineers verbindt potentiƫle kopers met leveranciers in Nederland. Het is een unieke tool waarmee professionals producten, oplossingen, dienstverleners en fabrikanten voor hun projecten kunnen vinden. Een vermelding op Products4Engineers biedt uitmuntende en gerichte bekendheid en een hoge mate van product bewustzijn bij een grote groep potentiƫle klanten.

Factrics - Logo
Factrics - iPhones

No tricks,
Just facts

Marketing, gebaseerd op feiten, dat is waar Factrics voor staat. Door grondige kennis van zowel online marketing als de ontwikkelingen in de technische B2B-industrie, begrijpen ze de problemen van onze klanten als geen ander en kunnen ze snel en effectief reageren op relevante trends en ontwikkelingen.

Factrics - Sfeer