Meer dan kaas & case

CSK

In ons vak is een case nooit kaasje. En werken voor een echte koninklijke Opdrachtgever doen we ook niet alle dag. De Koninklijke CSK daagde ons uit om hun meer dan honderdjarige expertise in zuivelculturen, verfrissend en jong neer te zetten. Met veel plezier!

CSK - Patroon

Een vast
geloof in
goede
smaak.

De mensen van CSK hadden al eerder de moed om te kiezen voor het domein smaak in de wereld van zuivel. Smaak is hun ogen de persoonlijke en- marketingdrijver voor de zuivelproducten van de toekomst. Wij vertaalden dit in een mooie hoopvolle boodschap: Taste can build a bridge.

Het Nederlandse
wonder van CSK.

Cultuur voor culturen.

Nederland produceert veel zuivel. Met name kaas. Het geeft Nederland kleur, naam en faam. Een echte smaakmaker. De Koninklijke CSK heeft het wonder van deze smaak van zuivel weten te ontrafelen. Deze kennis zetten zij gepassioneerd in om juist over de hele wereld ook andere zuivelculturen herkenbaarder, consistenter en smaakvoller te maken. Dit verhaal verdient een mooi boek.

CSK - Brochure
CSK - Website

Een website voor
de toekomst

Als goede basis

Is het mogelijk om via een lancering van een nieuwe website, een organisatie nieuwe elan en hoop voor de toekomst mee te geven? Wij vinden van wel! Er is niets leuker en uitdagender dan van waarde te kunnen zijn. Boven een goed functionerende website uiteraard. Er gebeurt echt wel wat als de website van CSK wordt geopend! www.cskfood.com

CSK - Website smartphone en laptop

Inspirerende teksten, krachtige beelden.

Samen bruggen bouwen naar nieuwe markten en een brug vormen naar verschillende mensen met net zo verschillende disciplines vraagt om communicatie die inspireert en beelden die mensen kunnen meevoeren naar de wereld van zuivel. Daar waar culturen producten smaakvol kunnen transformeren, nodigt het immers ook harten en kwaliteiten uit om te transformeren. Wij zijn alvast veranderd!

CSK - Roll up banners

Vooral een lekkere Opdrachtgever.

Wij hebben iedere Opdrachtgever even lief en toch is iedere Opdrachtgever weer heel anders. CSK is een heel inspirerende Opdrachtgever. De mensen van CSK verstaan de kunst om ruimte te bieden en hebben een open houding naar al wat nieuw is. Ook wat nieuw is voor ons. O, ja en we doen graag met hen samen wat vaker een toetjessessie. Dat maakt hen tot een nog lekkerder Opdrachtgever om voor te werken…

CSK - Koffie beker