Met zorg gemaakt

Careander

Careander. Met een beetje creatieve vrijheid is dit woord misschien wel een afkorting voor Care voor een Ander. Want dat is precies wat ze bij Careander doen.

Deze zorginstelling uit Harderwijk ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand bij de invulling van zorgvragen en dagelijkse bezigheden. Zo ontdekken ze bij iedereen unieke kwaliteiten en stippelen een route uit om dat talent in de praktijk te kunnen brengen.

Careander - Branding
Careander - Huisstijl

Een Uitgebreid Visitekaartje

Hallo buitenwereld! Careander wil zich even voorstellen. En dat doen ze het liefst op een manier die past bij wie ze zijn, namelijk nét even anders. Het visitekaartje van Careander is daarom een minimap geworden van het DNA van de zorginstelling. Als ontvanger krijg je niet alleen contactinformatie, maar tegelijkertijd ook een indruk van de hele instelling.

Careander - Media uitingen

Ongewoon Maakt Origineel

De cliënten van Careander vinden moeilijk aansluiting in de reguliere maatschappij. Maar ongewoon maakt ook origineel, is de visie van Careander. Vanuit de gedachte dat ieder mens op zijn of haar eigen wijze een unieke bijdrage aan de maatschappij kan leveren, zorgen zij ervoor dat hun cliënten iedere dag met trots en plezier aan de slag kunnen op een geschikte werkplek.

Bezigheid In De Maak

Zelfs een personeelsadvertentie van Careander springt in het oog. Met de nieuwe huisstijl doorgevoerd in de communicatieuitingen voor de zoektocht naar nieuwe medewerkers, kan de zorginstelling niet meer eenvoudig over het hoofd worden gezien.

Careander - Media uitingen

Van Glans Voorzien

Een goede corporate identity vertelt aan de buitenwereld wie je bent. Bij Careander gelden daarbij toewijding, zorgzaamheid, positivisme en liefde voor het leven als rode draad. Met deze ankers is een breed draagvlak al gauw geslagen. Met de nieuwe huisstijl heeft Careander nu ook een uitstraling die daarbij past.

Careander - Banieren