Next level met Nivoz

Stichting Nivoz

Nivoz - een kenniscentrum voor onderwijsprofessionals - was toe aan een online verdiepingsslag. Met een vernieuwde site kunnen zij hun doelgroep nog beter bedienen. Hun pedagogische content komt daarmee prominenter op de onderwijsagenda te staan.

Nivoz - Macbook

Een simpel rekensommetje

Voorheen opereerde Nivoz nog met twee verschillende sites, hetkind.org en nivoz.nl. Door van twee naar één website te gaan kan de focus nu volledig op nivoz.nl komen te liggen. Alle content is nu helder gecategoriseerd. Door een verbetering van de sitestructuur en flow kunnen onderwijsprofessionals hun leerdoelen concreter terugvinden.

Nivoz - iPhones

Huiswerk

Voor nivoz.nl heeft er ook een grote contentmigratie plaatsgevonden. Daarvoor is een heldere doelstelling, een goed stappenplan en een goed overzicht nodig. Alle content heeft een thuis gevonden op www.nivoz.nl.

Nivoz - Tablet

De meester leert ook

van de leerling

In de nieuwe opzet hebben bezoekers een eigen account. Hierdoor kan NIVOZ beter in kaart brengen waar de interesses en kennisvragen van hun doelgroep liggen. De interpretatie van reacties en statistieken als het aantal downloads voor e-books en verkochte tickets levert waardevolle informatie op. NIVOZ leert zo weer welke diensten nuttig zijn voor de onderwijsprofessionals en welke diensten geoptimaliseerd moeten worden.

Nivoz - Grafiek