On(der)wijsfeest!

CNV Connectief

Naast de herpositionering en campagnes voor CNV, mochten we ook aan de slag als partner voor de CNV stand op de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) in de Jaarbeurs in Utrecht. Niet alleen waren we verantwoordelijk voor het concept, maar ook voor het hele project. Van conceptontwikkeling, tot standonderdelen, van onderwijsdilemma’s tot dilemma gesprekken, van marketing tot ontwerp, van goodiebags tot koffiebekers, van (personele) planningen tot promotieteam, van barista tot bomen. We regelden het allemaal! En wat was het een on(der)wijsfeest!

CNV - Impressie

Het doel van CNV?

Goede gesprekken met onderwijsprofessionals waarin de (meer)waarde van CNV aan bod komt. En CNV neerzetten als platform voor iedereen, heel werkend Nederland in de onderwijssector. En uiteraard wilden ze ook nieuwe leden aantrekken.

CNV - Impressie

A walk in the park

We ontwikkelden een ontmoetingsplek voor alle onderwijsprofessionals; het CNV park. Een bewezen setting voor ontmoeting, gesprek en ontspanning. Ingrediënten voor een goed gesprek... zullen we maar zeggen. Met herkenbare parkelementen die beeldend zijn voor het doel van de stand. Raak in gesprek terwijl je koffie haalt, word aan het denken gezet door de dilemma’s op de abri’s, ga in gesprek aan de picknicktafels, draai aan het rad voor mooie prijzen, prik je dilemma of vraag op de ‘vrije plakplek’, neem deel aan verschillende workshops of haak aan met de meeslepende dilemma gesprekken in de ‘muziekkoepel’.

CNV - Impressie

Happy
worker?

Binnen de stand was ook aandacht voor actuele onderwerpen zoals werkdruk, werkgeluk en salaris. Bij het thema ‘werkgeluk’ ontwikkelden we een dilemmaspel; Hoe werkgelukkig ben jij? Ben jij een happy worker? Of een twijfelaar? Deelnemers ontvingen nadien handige tips om werkgelukkig te worden of te blijven. Het dilemmaspel werd maar liefst 500 keer gespeeld tijdens de NOT.

CNV - Impressie

CNV
Naast je

Deze stand staat niet op zichzelf. Het is een uiting van de nieuwe positionering van CNV Naast je. Een CNV die zich presenteert als het platform voor werkend Nederland. Als een vernieuwde vakbond die een heel werkend leven met je meeloopt en je op ieder vlak kan helpen/ondersteunen. Offline en online werkend Nederland mobiliseren om samen op te staan en op te trekken voor een eerlijker en socialer Nederland. CNV Naast je.