Samen. Beter. Wonen.

Lenferink

Lenferink is een vastgoedonderhoudsbedrijf en bestaat al meer dan 60 jaar. Ze zijn door de jaren heen gegroeid tot een multidisciplinaire onderneming op het gebied van onderhoud, verbetering en verduurzaming van bestaand vastgoed. Dit was helaas niet altijd zichtbaar. Aan ons de taak om de positionering aan te scherpen en de wereld kennis te laten maken met het Lenferink van nu.

Lenferink - Huisstijl

Groen & geel

Iedereen kent de groen/gele kleur van Lenferink in Noord- en Midden-Nederland. De kleuren hebben we behouden en wat opgefrist. Ook hebben we een lichtgroene tint toegevoegd. Het logo ging al generaties mee in het familiebedrijf en moest behouden blijven. Om het logo wat meer bij de huisstijl te betrekken, hebben we de gele vierkantjes gepakt voor een nieuw lijnenspel in de huisstijl.

Toekomstbestendig

Lenferink zet zich in voor toekomstbestendige gebouwen om in te wonen, leren, werken en recreëren. Toekomstbestendig, was hun oude site allesbehalve ;) De website is compleet vernieuwd inclusief een werken bij gedeelte.

Wij zoeken personeel!

Ook Lenferink is op zoek naar diverse krachten. Van schilders tot bouwkundig calculators in een grote regio. De nieuwe werken bij website is helemaal ingericht op het werven van personeel. Een makkelijke flow, duidelijke en overzichtelijke vacaturepagina’s, maar ook meer ruimte voor het verhaal van Lenferink. We helpen Lenferink ook met een wervingscampagne.