1 plek die werkt voor jou

1Werkcentrum

1Werkcentrum is hét platform voor werk, opleiding en personeel in Noordoost-Brabant. Bij 1Werkcentrum kunnen werkgevers, werknemers en werkzoekenden terecht met al hun vragen over werk en personeel. Met 1Werkcentrum bieden we hulp en advies gericht op jouw vraag.

1Werkcentrum - Logo
1Werkcentrum - Initiatiefnemers
1Werkcentrum - Impressie

één mens
een zetje
één team

Werkgevers, werknemers en werkzoekenden hebben geregeld vraagstukken op het gebied van werk, opleiding of personeel. Momenteel is alles versnippert. De 24 initiatiefnemers van 1Werkcentrum vonden dat het tijd was om alles weer te bundelen. Ze startte met een leeg vel, maar wisten één ding zeker: het moet één platform worden. Wij hebben ze begeleid in dit traject van merk tot lancering en verder.

1Werkcentrum - Impressie

1 Sterk werkmerk

Het moest een merk worden waar de doelgroep (werkzoekenden, werkgevers en werknemers) zich in kan herkennen. Maar ook waar de 24 initiatiefnemers achter zouden staan. Ook al hebben ze één wens, het is toch een soort van werken voor 24 opdrachtgevers. Middels interviews met de doelgroep, sessies met stakeholders en onze ervaring op het gebied van het werkdomein is 1Werkcentrum tot stand gekomen. Een herkenbare en zachte stijl, WCAG proof en uniek. We moesten ervoor zorgen dat het niet te veel ging lijken op de stijl van één van de initiatiefnemers.

1Werkcentrum - Website

één toegang
tot één team
tot één plan

Begin januari 2023 is de website live gegaan, een MVP. Doormiddel van usertests met de doelgroep staat er een goed vertrekpunt. De komende jaren zullen meer sites van de initiatiefnemers worden opgeheven en overgaan op 1Werkcentrum (nu verwijzen we dus soms door). Maar ook aan de hand van data zullen we de site verder doorontwikkelen en optimaliseren.

1Werkcentrum - Posters
1Werkcentrum - Socials

"Wij hebben gekozen voor FIZZ vanwege hun eigentijdse, frisse aanpak. Dat hebben ze ook waargemaakt. Superblij met onze samenwerking met FIZZ, met name vanwege de merkontwikkeling en deskundigheid op het gebied van online marketing."

Solange Camelia – Projectleider 1Werkcentrum regio NOB
1Werkcentrum - Portretten

Allen voor één

De bereidheid om samen te werken is er. De gezamenlijke kennis is er. Het werk is er. Tijd om gezien te worden in de regio Noordoost-Brabant. In 2023 start een grote online en offline campagne. Ook helpen we ze met het ontwikkelen van meer middelen en de interne communicatie.

1Werkcentrum - Impressie