Website maatwerk en oplossingen

Toegespitst op specifieke wensen, of op maat gemaakt. Maatwerk vergt een aangepaste aanpak waarbij wij kijken naar jouw website.

Wij weten dat niet elk bedrijf of merk hetzelfde is, en dat niet elke website of tool hetzelfde werkt. Bij FIZZ | Digital Agency zorgen we voor impact. We helpen jou om eindgebruikers over de drempel te trekken, door te kijken hoe jouw website helemaal aansluit op jouw identiteit. Zodat alles aan de website klopt en past bij jouw boodschap.

Heb jij een moeilijk vraagstuk? Geen probleem! Wij bouwen het voor je met onze maatwerkoplossingen. Wij kijken samen wat goed werkt voor jou en je gebruiker. Een complex vraagstuk is altijd op te lossen; wij beschikken over meerdere opties voor het bouwen van een website. Wij hebben de expertises in huis. Met de combinatie: strategie, UX-design en development, zorgen we voor een website waarbij wij van het begin tot het einde betrokken zijn. Wij denken mee, brengen alles in beeld en adviseren hierin. In tegenstelling tot bijvoorbeeld WordPress, is ons systeem modulair; vrijwel alles kan gebouwd of gekoppeld worden. Niet alleen moet het systeem voor de eindgebruiker van een website logisch zijn, ook de gebruiker moet er makkelijk mee uit de voeten kunnen. Wij realiseren een systeem voor jouw website, dat voor iedereen gebruiksvriendelijk en toegankelijk is.

Zo kunnen wij zorgen voor een werkomgeving op maat, zoals bij de case: Bootrent. Bij deze case kreeg iedere locatiehouder van het verhuurbedrijf beschikking over zijn eigen werkomgeving achter het inlogportal van de website. Zo kunnen de locatiehouders zelf alle boekingen zien en de kalenders beheren. Wij realiseren een duidelijk en overzichtelijk leden- of abonnementenbeheer op jouw website. Of je nou vergelijkingsfunctionaliteit, boekhoudprogramma’s, betalingtools of statistiekendashboards gekoppeld wil hebben aan jouw website. Onze experts hebben de kennis om een website aan te passen naar een passend eindproduct, jouw online visitekaartje.

Klik door naar de pagina Systemen koppelen (API).

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.