Website bouwen

Jij wil impact creëren met de website van jouw merk of bedrijf! FIZZ | Digital Agency heeft de expertises in huis om deze impact te maken, en jouw website te bouwen.

Met onze kennis en ervaring zorgen we ervoor dat jouw nieuwe website aansluit op jouw identiteit, zodat de eindgebruiker het gevoel heeft dat alles klopt. Zo is jouw merk of bedrijf top-of-mind!

Wat jouw doel ook is: wij bedenken, ontwerpen, bouwen en realiseren een website die jouw gebruiker over de drempel trekt. Het is onze missie om een website te ontwerpen die past bij jouw merk of bedrijf, en de kracht heeft om jouw eindgebruiker volledig in te pakken. We zorgen ervoor dat complexiteit teruggebracht wordt tot eenvoud; pixel voor pixel, woord voor woord. Want het creëren van een nieuwe website is meer dan alleen het samenvoegen van beeldelementen en het tikken van een code.

Het maken van een website is een doorlopend proces waarbij je continu optimalisatie doorvoert. Bij FIZZ | Digital Agency denken we met de klant mee. Waar heb jij behoefte aan? Wij brengen de technologie binnen de organisatie in kaart en ontwikkelen een visie voor de lange termijn. Gebaseerd hierop vertalen we de identiteit van je merk of bedrijf naar een website. Wij denken in iedere fase van een websiteontwikkeling of optimalisatie mee, bij zowel B2B en B2C. Zo ontwikkelen wij websites, platformen op maat, e-learnings, intranet en bouwen koppelingen. Onze experts hebben ervaring met het implementeren én integreren van grote platformen. Maar ook met het inpassen van bestaande tools en alle beschikbare data.

Voordat onze experts aan de slag gaan met het realiseren van een website, bespreken we eerst samen waar jouw website aan moet voldoen. Daarbij gaan we altijd uit van de eindgebruiker, jouw klant. Het doel van de website is immers het overtuigen van die doelgroep. We nemen je wensen door en kijken hoe we dit praktisch in een website kunnen verwerken. Omdat ook de beste technologie waardeloos is als mensen er niet mee uit de voeten kunnen, werken we aan de communicatie. Wij zijn pas tevreden als het grote plaatje op korte én lang termijn werkt!

Ook bespreken we de koppelingen die eventueel gemaakt moeten worden met externe systemen. Wil jij boekhoudprogramma’s of betalingstools koppelen aan de website van je winkel of verhuurbedrijf? Geen probleem! Wij hebben de benodigde expertises in huis. Zo zorgen wij voor een complete website waarbij inhoud, design, interactie en techniek naadloos op elkaar aansluiten. Dit doen wij door middel van een goede strategie, front- en back-end development en UX-design.

Klik door naar de pagina Website maatwerk en oplossingen.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.