Systemen koppelen (API)

Zoals de ober de link is tussen jouw bestelling en de keuken, is de API (Application Programming Interface) de koppeling tussen het systeem en jouw website.

Via de ober communiceer je met elkaar; je eten wordt gewisseld voor een compliment naar de keuken.

De API is een koppeling tussen de verschillende systemen die jij gebruikt voor je merk of bedrijf om je doelstellingen te realiseren. Door het koppelen van deze systemen is de invoer van gegevens op meerdere plekken niet meer nodig. Jouw gegevens worden automatisch van A naar B gestuurd. Zo bespaar je tijd en voorkom je fouten.

Door de systemen te koppelen ben je bij de uitvoering van je werk niet meer afhankelijk van verschillende softwareprogramma’s. Met API zorgen wij ervoor dat data uitgewisseld wordt tussen twee softwaresystemen.

De experts van FIZZ | Digital Agency hebben veel ervaring met het koppelen van systemen zoals boekhoudprogramma’s als Exact en een CRM-systeem. Ook systemen zoals betaaloplossingen en marketing automation tools kunnen we aan elkaar koppelen. Zo hebben wij voor een bootverhuurder een werkomgeving op maat gemaakt, waarbij achter het inlogportal van de websites de boekingen en kalenders worden beheerd. Zo kijken wij samen hoe jouw bedrijf of merk tijd, geld en fouten bespaart, door gebruik te maken van een slimme API-koppeling.

Klik door naar de pagina Website bouwen.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.