Duurzame waterpret

Bootrent

Nederland Waterland. Wanneer de zon zich laat zien, stromen onze grachten vol met recreanten die de romantiek van het water opzoeken. Bootrent maakt het mogelijk voor horeca- of recreatieondernemers om daarop in te springen. En dat dan ook nog eens op een verantwoorde wijze.

Bootrent - Homepage

Verantwoord Varen

Het principe is simpel. Als horeca- of recreatie is het mogelijk om via Bootrent sloepen te verhuren. Ideaal wanneer zij op zoek zijn naar een uitbreiding van hun aanbod. Bootrent is nog eens tot stand gekomen met een gedachtegang die helemaal van nu is. De sloepen zijn namelijk gemaakt van aluminium en daarmee een verantwoorde keuze voor het milieu. Ideaal voor bedrijfsfeesten, familieuitjes of netwerkbijeenkomsten.

Bootrent - Boekingsmodule

Geld Als Water

Voor het betalingssysteem van deze site is er gebruik gemaakt van een koppeling met ViaRabo, het nieuwste product van de Rabobank. Deze koppeling zorgt ervoor dat geldtransacties bij de juiste bank terechtkomen. Voorheen moest er altijd een koppeling gemaakt worden met de bank waar een locatiehouder mee werkt. Door de koppeling met ViaRabo is dit proces gecentraliseerd. Deze koppeling verzamelt het geld en zet het daarna rechtstreeks door naar de bank van de desbetreffende locatiehouder.

Werkomgeving Op Maat

Ook een mooi snufje aan de site van Bootrent. Iedere locatiehouder heeft beschikking over zijn eigen werkomgeving achter het inlogportal van de site. Hierdoor kunnen locatiehouders zelf alle boekingen zien en kalenders beheren. De kalender is voor Bootrent helemaal op maat gemaakt.

Bootrent - iPhones