Wanneer een klus vakwerk wordt

Dyka

DYKA is al ruim vijftig jaar een begrip in de wereld van de bouw, installatie- en systeemtechnieken. Ze omschrijven zichzelf als producent van kunststof leidingsystemen. Maar in de praktijk is DYKA zoveel meer dan dat. Ze zijn ook gesprekspartner, handelspartner en technisch adviseur. En ze leveren graag maatwerk. Laat dat nou precies bij ons passen!

Dyka - Logo
Dyka - Huisstijl

Zoden Aan De DYKA

Sinds 2015 bestaat er een intensieve werkrelatie, waarbij er van onze kant sprake is van een bijdrage van serieuze betekenis op het gebied van marketingcommunicatie. DYKA timmert zowel nationaal als internationaal hard aan de weg en dat vraagt ook om een groot palet aan en diversiteit in campagnes en communicatiemiddelen.

Dyka - Subbrands
Dyka - Brochure

Groots Denken, Klein Doen

In een van hun recente campagnes bracht DYKA een ode aan de middenstand en zzp’ers. Met dit saluut wilden ze laten zien wie ze als bedrijf in essentie zijn: Een partner voor alle partijen binnen de markt van kunststof leidingsystemen. Groot en klein. Dat vraagt om een passende uitstraling.

Dyka - Advertentie

Samen klaren we de klus

Samen klaren we de klus is de slogan waar DYKA zich mee manisfesteert. Daarmee willen ze zeggen dat ze graag samen optrekken met hun klanten. Samen uitdagingen tackelen en samen mooie dingen realiseren. Bij deze gedachte sluiten wij ons graag aan.

Dyka - Iconen
Dyka - Beker

Herkenbaar En Dichtbij

Hoe groot het bedrijf ook groeit, voor DYKA is het van belang dat de kern altijd overeind blijft staan. Servicegericht maatwerk met een persoonlijke touch.

Dyka - Vlaggen