Agency

This is where beautiful things happen

Wat ons karakteriseert? Misschien is het wel onze voorliefde voor creativiteit. Anders is het wel onze drang om mooie dingen te maken. Of in ieder geval ons constante verlangen om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen.

Benieuwd naar onze dynamiek van alledag? Bel. Mail. Of kom gezellig langs.

Beleefpark Dwingeloo - Website

Beleefpark Dwingeloo

Klimmen, kliederen, klauteren en zwemmen. Het Beleefpark aan de rand van het Nationale Park Dwingelderveld heeft alle benodigdheden voor een leuk dagje uit. Wij mochten een - net zo leuke - website bouwen met als kers op de taart: een interactieve kaart voor alle voorzieningen!

Check 'm hier
Covid-19
Ons Amsterdam - Herpositionering

Online presentatie

Collega Wilko Visscher verzorgde 19 maart een online presentatie voor de positionering en restyling van het magazine Ons Amsterdam. Door de restyling wordt een merk over de geschiedenis van Amsterdam met een historische uitstraling omgeturnd naar een sterk modern merk over de geschiedenis van Amsterdam. Voor de online meeting logden de uitgever, hoofdredacteur, eindredacteur, eigenaar en team FIZZ in.

Hodij Coatings - Website

Coatings & Co

Voor onze trouwe opdrachtgever Hodij Coatings mochten wij een nieuwe website realiseren. De specifieke opdracht: “Eén digitaal thuisfront voor alle onze merken en producten”. Benieuwd naar het eindresultaat?

Bekijk website
FIZZ - Interviews

Design Sprint

De uitkomsten van afgenomen interviews bundelen en kaderen in thematiek. Hiermee gaan we volgende week een design sprint doen bij een klant! 😃🤩 #FIZZ20 #knowlegdeispower #maandag

Gemeente Hoogeveen - Placemats

Gemeente Hoogeveen

Communicatie verpakken in een originele vorm om je boodschap extra te laten opvallen: Voor een bijeenkomst van de Gemeente Hoogeveen maakten wij lunch placemats met daarop relevante informatie over hun plannen voor aardgasvrije wijken. Eet smakelijk!

Havendiner Regio Zwolle

Havendiner Regio Zwolle

Vrijdagavond 7 februari vond in Lumen Hotel in Zwolle het 4e Havendiner van Port of Zwolle plaats. Namens FIZZ was Christian Soer aanwezig.

Van Spijker - Stand

Van Spijker

Voor Van Spijker Infrabouw B.V. hebben wij de stand op de Infra Relatiedagen Hardenberg mogen verzorgen. Wij zijn van concept tot eindproduct betrokken geweest en tijdens de Bouwbeurs in Hardenberg mochten wij het resultaat bewonderen. Een stand die past bij hun doelstelling. Namelijk een goede infrastructurele doorstroming mogelijk maken door verbindingen te realiseren. Samen van vandaag naar morgen. Via Van Spijker.

Bekijk de case
KindPunt - Magazine

KindPunt.

Trots op de lancering van het KindPunt magazine! Een uitgave van formaat met 26 artikelen over lef en liefde in het onderwijs. Wij mochten tekenen voor de vormgeving en de redactionele ondersteuning. 😁👩‍🎓👨‍🎓📖

Bekijk de case
Bedrijvensocieteit A37 - Website

Bedrijvensociëteit A37

Wie de regio kent, kent de kansen. Dat is het motto waaronder Bedrijvensociëteit A37 verbinding bevordert voor economische ontwikkeling en groei. Voor dit unieke netwerk mochten wij een gelijkwaardig platform creëren. Hier komen de leden samen, dit is hun thuis. Niet alleen het netwerkplatform, maar ook de huisstijl van Bedrijvensociëteit A37 hebben wij volledig vernieuwd.

Centrum voor jeugd en gezin - Midden Drenthe

Centrum voor jeugd en gezin - Midden-Drenthe

‘We willen een frisse en overzichtelijke website’ was de vraag die we van centrum voor jeugd en gezin Midden-Drenthe kregen. Zo gezegd, zo gedaan. Een heldere website waar kinderen, jongeren en ouders uit de regio terecht kunnen voor hun opvoed- en opgroeivragen. De antwoorden op deze vragen zijn ingezet door onze developers middels een API, waardoor de informatie altijd up-to-date blijft.

KindCentraal in Drenthe - Abri's

Tijdloos thema

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Kindcentraal Drenthe zet zich daarom graag in voor het behoud van normen en waarden. Benieuwd naar hun boodschap?

Check kindcentraaldrenthe.nl
CSK - Safety

Safety First!

Bij CSK staat de veiligheid van de medewerkers voorop. Daarom hebben zij een interne veiligheidscampagne gelanceerd onder alle medewerkers. Door middel van een direct mail, posters per thema en een alomvattende banner wordt veiligheid weer een prioriteit.

Bekijk de case
Oranjeborg - Kom 'ns dichter bij

Kom 'ns dichter bij

Vrijdag, 8 november, waren we op gewijde grond. We gaan daar iets spraakmakends doen. Stay tuned...

GrassPartners - Stand

Heartificial Grass

6 november was het dan zover! Na een intensieve samenwerking mochten we met eigen ogen de kleurrijke stand van GrassPartners bewonderen. Naast het ontwerp van de stand verzorgden we ook de marketing rondom de beurs. ⛳ #fijnesamenwerking #trotsophetresultaat #heartificialgrass #fsbcollogne #köln #koelnmesse #partners

Bekijk de case
Vraag een gratis SEO-check aan!

Vraag een gratis SEO-check aan!

Ben jij benieuwd hoe jij het aantal bezoekers op je website kan vergroten? En hoe je bezoekers online kan bewegen om de actie te ondernemen die voor hen en jou het belangrijkst is? Vraag dan nu de gratis SEO-check aan!

SEO-check aanvragen
Dementie Steenwijkerland - Website

Wegwijs in de wereld van dementie

Wist je dat 1 op de 5 Nederlanders vroeg of laat te maken krijgt met dementie? We worden met z'n allen steeds ouder en dementie is een neurologische aandoening die zich dan sluipenderwijs kan ontwikkelen. Dementie Steenwijkerland is een slimme en compacte website die mensen met handige informatie wegwijs maakt in de wereld van dementie.

Bekijk de website
FIZZ - Project 1000

Mijlpaal

Op 25 oktober vierden wij dat de duizendste opdracht van 2019 een feit is!

Adviesgroep Medische & Vrije Beroepen - Website

Adviesgroep Medische & Vrije beroepen

Alle vrije vogels in de medische beroepswereld kunnen bij Adviesgoep Medische en Vrije Beroepen terecht voor administratieve, financiële en accountancy vraagstukken.

Primo Keukens - Website

Primo Keukens

De keuken is het hart van ieder huis. Immers, de liefde gaat vaak door de maag. Bij Primo Keukens weten ze je hart te veroveren met een keuken voor iedere smaak.

FIZZ bbq

De smaak van de zomer

Bij de laatste zonnestralen van het jaar hoort de laatste barbeque van het jaar. #gezelligheid #bbq #zomer

DNZT Abri's
Lions - Magazine

Lionsclub Nederland

Voor de Lionsclubs Nederland hebben wij hun magazine in een speciaal jasje gestoken. Met deze special willen de Lions duidelijk maken waar zij voor staan en welke thema’s er momenteel actueel zijn. Wij hebben het ontwerp en de opmaak van het magazine mogen doen.

Polak - Speculatis

Zoet verhaal

Wist jij dat speculaas al sinds de 17e eeuw gegeten wordt? Royal Polak is hét adres voor zoete specerijen en speculaaskruiden zijn een vaste topper in hun assortiment. Royal Polak levert aan maar liefst 54 landen. Hun flyer over suikerarme speculaaskruiden mochten wij dan ook niet alleen alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels realiseren.

Careander - Prokkelkrant

De eerste Prokkelkrant

Voor onze opdrachtgever Careander maakten wij de eerste Prokkelkrant. Een krant vol inspirerende verslagen. Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen mensen mét en zonder een verstandelijke beperking. Samen iets doen en zo elkaar beter leren kennen, dat is waar Prokkelen om draait.

Bekijk de case
Gemeente Hoogeveen - Waterstof Wijk Brochure

Waterstofwijk

In Hoogeveen wordt hard aan de weg getimmerd op het gebied van alternatieve energievoorziening. Onlangs werd het project Waterstofwijk Hoogeveen - gericht op energievoorziening door groene waterstof - gepitcht bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De initiatiefnemers arriveerden in Den Haag met een position paper onder de arm. Als FIZZ mochten wij hiervoor de vormgeving en copywriting verzorgen.

FIZZ uitje

Als een FIZZ 'op' het water

Een gezellige middag en avond met het team van FIZZ Giethoorn verkennen per boot. Aansluitend een heerlijke BBQ. #éénteamééntaak, #gezelligheid

Bekijk de foto's
FIZZ uitje Michiel aan het roer
De Weerd Specerijen - Fotografie

De Weerd Specerijen

Bij een nieuwe website horen ook nieuwe foto’s. In de keuken van de De Weerd werden overheerlijke gerechten bereid en gefotografeerd.

Stichting Rotterdam Port Promotion Council

De Corridor Manifestatie

Voor onze opdrachtgever Stichting Rotterdam Port Promotion Council mochten wij deze uitnodiging realiseren.

Werkboost - Uitingen

Werkboost

Naar werk zoeken was nog nooit zo leuk! Laat je inspireren door WerkBoost, het magazine waarin bedrijven zich persoonlijk voorstellen aan mogelijke nieuwe werknemers. Werkboost kun je bovendien lezen zoals jij dat graag wil. Als gedrukt magazine is het lekker ouderwets leesvoer voor op de bank, maar voor de snelle surfers is er uiteraard ook een online variant.

Bekijk de website
Alle kinderen wereld kampioen

Recordpoging

In Meppel werd op 17 mei een recordpoging gedaan: Met zoveel mogelijk kinderen tegelijkertijd op hetzelfde moment inkleuren.

FIZZ | Digital Agency sfeer
Gemeente Hoogeveen - Waterstofwijk

Informatie-borden Hoogeveen

Deze informatieborden over de duurzame energiebron groene waterstof mochten we maken voor gemeente Hoogeveen.

FIZZ | Digital Agency en FennArt gaan verregaande samenwerking aan.

Voorheen was FennArt gevestigd in Steenwijk. FennArt is een full service reclamebureau dat al 40 jaar bestaat en in die tijd naam heeft gemaakt met grote landelijke bedrijven als opdrachtgevers. Door krachten te bundelen, wordt er een verdiepingsslag gemaakt, waarbij nog beter ingespeeld wordt op de vraagstukken van opdrachtgevers. Op het speelveld waar online en offline marketingcommunicatie samenkomen.

Beide bedrijven gaan verregaand integreren. Met als uiteindelijk doel op termijn: one brand, one voice. FIZZ | Digital Agency en FennArt richten zich in de samenwerking op marketing-communicatie, positionering, merkenbeleid en social media – met de focus op creativiteit. Met de ‘eigenwijze’ keuze voor vestigingsplaats Meppel wordt er een signaal gegeven dat er ook zestig minuten van Amsterdam heel fundamenteel en verrassend gebouwd wordt aan mooie merken. Met als gevolg sterke concepten en loyale klanten.

Bootrent - Locatiehouder

Bootrent

Dit is em! Vanaf nu kun je varen bij de Hofvlietvilla in Zwolle en de Sukerieje in Dalfsen. Duurzame waterpret.

Bekijk de case

CSK

Wat gebeurt er met zuivelproducten zoals kaas, yoghurt of boter voordat het verandert in een product dat in de supermarkt te koop is? Ontdek de wereld van bacterieculturen die de expliciete smaak van elk afzonderlijk zuivelproduct bepalen. Bekijk de compilatievideo die wij voor CSK hebben gemaakt.🥛🧀

NIVOZ - Website

NIVOZ

Een kenniscentrum voor onderwijsprofessionals - was toe aan een online verdiepingsslag. Met een vernieuwde site kunnen zij hun doelgroep nog beter bedienen. Hun pedagogische content komt daarmee prominenter op de onderwijsagenda te staan.

Bekijk de website
Schooldomein - Goede gesprekken
Woody's House

Woody's House

Bij Woody's House in Steenwijk kun je heerlijk PUUR eten. Wij mochten de nieuwe look and feel voor hun ontwikkelen. Daarnaast zorgden we voor een passende en smaakvolle website.

Bekijk de website
Heerlijke huisjes

Heerlijke huisjes

Bij Heerlijkehuisjes.nl verhuren ze met veel passie en plezier vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Voor deze vakantiespecialist maakten we een aantrekkelijke krant boordevol informatie over de gasten, eigenaren en de mensen achter Heerlijkehuisjes.nl. Een groot succes!

CSK - Koffiebeker Case

CSK - Culture to grow become a yellow belt

Bekijk de case
OpAdem - Cover Case

Verus - OpAdem

Inspireren, Begeleiden en Ondersteunen vanuit het hart. Dat is de missie van Verus, een vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs in Nederland.

Bekijk de case
Bebejou - Website

Bébé-Jou geeft jouw baby een droomstart!

Wij zorgden voor een passende en vernieuwde website.

Benieuwd? Bekijk hem nu!
Creatieve brainstorm met De Nieuwe Zorg Thuis

De Nieuwe Zorg Thuis

Creatieve brainstorm met De Nieuwe Zorg Thuis.

Kindpunt - Gedachtegoed
CSK - Behind the scenes

Behind the scenes!

Samen met Time Star Media hebben wij 150 medewerkers van CSK gefilmd binnen een half uur. De tijd vloog voorbij!

Bekijk de video
Tafelvoetbaltafel
Oranjeborg

Oranjeborg

Oranjeborg bestaat 10 jaar! En onlangs vierden zij hun jubileum! Wij mochten een bijdrage leveren aan de communicatie rondom het jubileum! Wat een feest!

TotalSign

TotalSign

Totaal Reclame is in ontwikkeling en begroet steeds vaker klanten met een internationaal karakter. Dat vraagt om een herpositionering. Vandaar dat Totaal Reclame verder ging onder de naam Total Sign. Wij mochten de hele corporate identity ontwikkelen, inclusief het ontwerp voor de autobelettering, banieren en de website.

De Peuterschool

De Peuterschool

De Peuterschool zorgt voor een vernieuwende, frisse en uitdagende peuterwereld en biedt peuters een waardevolle leer- en levenservaring. Wij verzorgden de nieuwe look and feel voor De Peuterschool. Fris en vrolijk!

Hanze Advocaat

Hanze Advocaat

Ingewikkelde onderwerpen op een toegankelijke manier presenteren? Laat dat maar aan ons over! Voor Hanze Advocaten mochten wij een corporate brochure over arbeidsrecht ontwikkelen. Het eindresultaat is met recht een effectief communicatiemiddel te noemen!

CSK - Work in progress Case

Work in progress voor CSK

Bekijk de case
Regio Zwolle Congres

Regio Zwolle Congres

Gisteren vond de 7e editie van het Regio Zwolle Congres plaats voor ruim 900 gasten in het Zwolse Theater De Spiegel. Als FIZZ | Digital Agency zijn we sinds de start van dit evenement betrokken als founder. Ook dit jaar hebben wij weer de ontwikkeling van de marketingcommunicatie uitingen voor onze rekening genomen. Een mooi evenement voor onderwijs, overheid en ondernemers in de regio. En voor ons een prachtig evenement om aan verbonden te zijn!

HuisTipTop - Beeldmerk

HuisTipTop

Voor HuisTipTop mochten wij de afgelopen maanden een nieuwe website ontwikkelen. Het resultaat: een online platform dat staat als een huis.

Bekijk de website
AYOP - Bidbook

Amsterdam IJmuiden Offshore Ports (AYOP)

Your entrance to a wealth of suppliers, maritime, logistics, sites, heliport, airport and seaports for clever solutions in offshore energy.

Gemeenteraad - Stemmen

Stemming maken

Stemmen een abstract begrip? Niet meer in deze tijd waarin iedereen connected is. Met het overboord gooien van vakjargon en containerbegrippen wordt de belevingswereld van kiesgerechtigden van alle leeftijden getriggerd.

Werkplan

Dyka

De DYKA website biedt haar klant heel wat voordelen. Hiervoor maakten wij een instructiefilmpje. Op kantoor of onderweg, via smartphone of tablet. Online zaken doen met DYKA was nog nooit zo eenvoudig!

Coppi

Coppi ondersteunt en professionaliseert ondernemersverenigingen. Wij maakten in een animatie duidelijk welke diensten ze biedt!