Agency

This is where beautiful things happen

Wat ons karakteriseert? Misschien is het wel onze voorliefde voor creativiteit. Anders is het wel onze drang om mooie dingen te maken. Of in ieder geval ons constante verlangen om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen.

Benieuwd naar onze dynamiek van alledag? Bel. Mail. Of kom gezellig langs.

 • Van het waterflesje tot de pindakaaspot...
  Van het waterflesje tot de pindakaaspot...

  We doppen wat af in ons leven. Heb jij ooit wel eens stilgestaan bij de dop van het product dat je opende? Bij Kornelis doen ze niet anders. Dit bedrijf ontwikkelt doppen voor alle producten die je maar bedenken kan. Wij mogen Kornelis momenteel tot op de bodem doorgronden en zijn druk in de weer met een rebranding. Hoe dat eruitziet? Zie hier alvast een impressie, in een notendop...

 • Een event in coronatijd?
  Een event in coronatijd?

  Maandagavond 28 september vond de nominatieavond plaats van de Drentse Onderneming van het Jaar 2020 bij het Drenthe College in Assen. Samen met onze collega’s van The Post en in samenwerking met SEM Productions waren we verantwoordelijk voor de productie van de avond. Vanwege corona wel in hybride vorm. Want naast de genodigden in de zaal konden er ook mensen meekijken via de livestream.

  Meer informatie over een hybride event? Wij denken graag met je mee.

 • Gemeente Meppel
  Meppel, laat je horen!

  Meppelers spreken zich uit. Jij ook toch?

  De Gemeente Meppel heeft ons gevraagd om mee te denken in een korte online campagne om een flitspeiling te promoten. In deze campagne worden de inwoners van Meppel gevraagd naar hun mening over corona en de 1,5m economie. Aan FIZZ de opdracht de inwoners te triggeren om de peiling in te vullen. Wat vind je? Gelukt? En... Als jij een Meppeler bent, dan doe je toch ook wel even mee? Je maakt met een deelname ook nog eens kans op een Meppelbon twv € 25,-.

  Doe de poll
 • Veldhuis Media - Website
  Vers van de pers

  Stop de persen! is een uitdrukking die ze bij VeldhuisMedia niet kennen, want daar staan de drukpersen nooit stil. De drukkerij in Raalte draait op volle toeren. Medewerkers houden het bedrijf 24/7 draaiende en daar hoort een website bij die dat tempo kan bijbenen.

  Check hier hun nieuwe online platform
 • MeProductions - Website Live
  Leve het feestje!

  Als we een ding geleerd hebben tijdens de corona lockdown, dan is het toch wel dat we af en toe een verzetje nodig hebben. Oké, eigenlijk dat gezondheid het allerbelangrijkste is, maar daarna toch wel dat af en toe een uitje heel fijn is. Op de nieuwe website van ME-Productions boek je easy-peasy de artiest die bij jouw feestje past. Van cultureel verantwoord tot plat vermaak. Voor ieder wat wils.

  Bekijk de website
 • Pittige plaatjes
  Pittige plaatjes

  Smaak vraagt om waarborging. Als we eenmaal ergens aan gewend zijn en iets lekker vinden, dan willen we graag steeds dezelfde ervaring opnieuw beleven. Doorontwikkeling gebeurt dan ook subtiel en met grote zorg en aandacht. Met diezelfde zorg en aandacht is er ook nieuwe fotografie voor De Weerd tot stand gekomen.

 • Sessies bij CNV Connectief
  Sessies bij CNV Connectief

  Honderden post-its, 40 deelnemers, 7 sessies en veel wireframes. Doel: input ophalen voor het nieuwe platform.

 • Opnames video's E-learning
  Opnames video's E-learning

  Voor DNZT hebben wij een E-learning ontwikkeld. Nu was het tijd voor de opnames van de video's.

 • Sprinters en duursporters
  Sprinters en duursporters

  Hoe sprinters en duursporters elkaar kunnen versterken binnen dezelfde tak van sport? Je leest het in het verhaal van The Post - Bureau voor contentmarketing & FIZZ | Digital Agency

  Lees meer
 • KVLO - Toolkit
  KVLO

  Bij de Koninklijke Vereniging Lichamelijke Oefening zetten ze in op een leven lang actief zijn. Doe je mee?

 • Onze dank is groot
 • FIZZ | Digital Agency en The Post bundelen de krachten
  Wij hebben groot nieuws!

  Met ingang van 1 mei j.l. bundelen wij de krachten met contentmarketing-bureau The Post uit Zwolle.

 • Schadefonds - Hallo, zonnetje in huis!
  Zonnetje in Huis

  Voor onze opdrachtgever Schadefonds Geweldsmisdrijven mochten wij 120 medewerkers blij maken met een verrassingspakketje aan huis. Zeker in tijden van crisis is deze vorm van aandacht vanuit werkgevers natuurlijk erg welkom.

 • DNZT - Vakantiewerk Instagram
  Sterk Vakantiewerk

  De waardering voor de zorgsector is nog nooit zo groot geweest. Voel jij je ook graag gewaardeerd? Of ken jij iemand die geknipt is voor deze sector? Check dan de vakantiebanen van De Nieuwe Zorg Thuis.

  Bekijk website
 • Houd 5 OpAdem magazines afstand.
 • FIZZ - One way street
  Welcome to the office

  De nieuwe bewegwijzering voor ons kantoor

 • KleuterUniversiteit - Landingspagina
  Landingspagina magazine Kleuteruniversiteit

  Inspiratie en nieuwe ideeën voor lessen nodig? Daar bleek veel behoefte aan te zijn in het onderwijs. Binnen no time waren er meer dan 2500 aanvragen voor het eerste gratis magazine via de landingspage (door ons gerealiseerd).

  Bekijk website
 • Port of Zwolle - Social Media Campagne
  Port of Zwolle

  In de tijd van corona is het Meldpunt Logistiek in het leven geroepen onder aanvoering van Port of Zwolle. Het ontwerp symboliseert het in stand houden van de logistieke keten, die in deze tijd zo belangrijk is.

 • Stichting Virus Actie Fonds - Website
  Stichting Virus Actie Fonds

  In tijden zoals deze ontstaan er nieuwe initiatieven en bundelen mensen krachten en expertises. Ook wij steunen dit soort initiatieven.

  Bekijk website
 • “Wanneer ik als opdrachtgever een idee neerleg dan zijn een paar woorden genoeg: FIZZ gaat ‘aan’!”

  Maarten van der Wal - Adviseur Marketing & Communicatie bij Schadefonds
 • Hof van Dwingeloo - Website
  Net als thuis

  Bij ’t Hof van Dwingeloo staat een gemoedelijke, familiaire ambiance centraal. Op hun nieuwe website voel je je daarom ook al snel thuis. En van een bezoekje aan de website krijg je ook meteen honger. Aan tafel!

  Bekijk website
 • Eitje tik
  Eitje tikken

  Pasen hebben wij dit jaar online gevierd met een Easter Egg challenge. Websitebezoekers konden op jacht naar 6 eieren die ergens op onze site verstopt waren.

 • Tony's Chocolade
 • "Creatief blijven denken kan een bedrijf erdoorheen slepen."
  Lees hier het artikel
 • Beleefpark Dwingeloo - Website
  Beleefpark Dwingeloo

  Klimmen, kliederen, klauteren en zwemmen. Het Beleefpark aan de rand van het Nationale Park Dwingelderveld heeft alle benodigdheden voor een leuk dagje uit. Wij mochten een - net zo leuke - website bouwen met als kers op de taart: een interactieve kaart voor alle voorzieningen!

  Check 'm hier
 • Covid-19
 • Ons Amsterdam - Herpositionering
  Online presentatie

  Collega Wilko Visscher verzorgde 19 maart een online presentatie voor de positionering en restyling van het magazine Ons Amsterdam. Door de restyling wordt een merk over de geschiedenis van Amsterdam met een historische uitstraling omgeturnd naar een sterk modern merk over de geschiedenis van Amsterdam. Voor de online meeting logden de uitgever, hoofdredacteur, eindredacteur, eigenaar en team FIZZ in.

 • Hodij Coatings - Website
  Coatings & Co

  Voor onze trouwe opdrachtgever Hodij Coatings mochten wij een nieuwe website realiseren. De specifieke opdracht: “Eén digitaal thuisfront voor alle onze merken en producten”. Benieuwd naar het eindresultaat?

  Bekijk website
 • FIZZ - Interviews
  Design Sprint

  De uitkomsten van afgenomen interviews bundelen en kaderen in thematiek. Hiermee gaan we volgende week een design sprint doen bij een klant! 😃🤩 #FIZZ20 #knowlegdeispower #maandag

 • Gemeente Hoogeveen - Placemats
  Gemeente Hoogeveen

  Communicatie verpakken in een originele vorm om je boodschap extra te laten opvallen: Voor een bijeenkomst van de Gemeente Hoogeveen maakten wij lunch placemats met daarop relevante informatie over hun plannen voor aardgasvrije wijken. Eet smakelijk!

 • "In een snelle markt als de kunstgraswereld, is het uiterst belangrijk dat de marketing strak georganiseerd is."

  Ronald Dijkslag, Commercieel Directeur GrassPartners
 • Havendiner Regio Zwolle
  Havendiner Regio Zwolle

  Vrijdagavond 7 februari vond in Lumen Hotel in Zwolle het 4e Havendiner van Port of Zwolle plaats. Namens FIZZ was Christian Soer aanwezig.

 • Van Spijker - Stand
  Van Spijker

  Voor Van Spijker Infrabouw B.V. hebben wij de stand op de Infra Relatiedagen Hardenberg mogen verzorgen. Wij zijn van concept tot eindproduct betrokken geweest en tijdens de Bouwbeurs in Hardenberg mochten wij het resultaat bewonderen. Een stand die past bij hun doelstelling. Namelijk een goede infrastructurele doorstroming mogelijk maken door verbindingen te realiseren. Samen van vandaag naar morgen. Via Van Spijker.

  Bekijk de case
 • KindPunt - Magazine
  KindPunt

  Trots op de lancering van het KindPunt magazine! Een uitgave van formaat met 26 artikelen over lef en liefde in het onderwijs. Wij mochten tekenen voor de vormgeving en de redactionele ondersteuning. 😁👩‍🎓👨‍🎓📖

  Bekijk de case
 • Bedrijvensocieteit A37 - Website
  Bedrijvensociëteit A37

  Wie de regio kent, kent de kansen. Dat is het motto waaronder Bedrijvensociëteit A37 verbinding bevordert voor economische ontwikkeling en groei. Voor dit unieke netwerk mochten wij een gelijkwaardig platform creëren. Hier komen de leden samen, dit is hun thuis. Niet alleen het netwerkplatform, maar ook de huisstijl van Bedrijvensociëteit A37 hebben wij volledig vernieuwd.

 • “Prachtige foto's en prachtige verhalen die ontroeren! Wat mooi! Dit is ook een onderdeel van onze maatschappij!”

  Karin, bezoeker Oranjeborg
  expositie 'Kom 'ns dichterbij'
 • Centrum voor jeugd en gezin - Midden Drenthe
  Centrum voor jeugd en gezin - Midden-Drenthe

  ‘We willen een frisse en overzichtelijke website’ was de vraag die we van centrum voor jeugd en gezin Midden-Drenthe kregen. Zo gezegd, zo gedaan. Een heldere website waar kinderen, jongeren en ouders uit de regio terecht kunnen voor hun opvoed- en opgroeivragen. De antwoorden op deze vragen zijn ingezet door onze developers middels een API, waardoor de informatie altijd up-to-date blijft.