Let’s (re)activate your brand. Now

Stel je eens een zakelijke wereld voor waarin klanten jou weten te vinden in plaats van andersom. Een wereld waarin er online een match plaatsvindt tussen gerichte vraag en aanbod. Én een wereld waarin jij je medewerkers van morgen vandaag alvast werft. Te mooi om waar te zijn? Wij laten ons graag uitdagen om dit allemaal waar te maken.

Benieuwd? Neem contact op of lees verder om meer te weten te komen.

Let’s get it ‘on’

In 4 vier stappen bij je klant

Wist jij dat een Nederlander gemiddeld bijna 5 uur per dag online is? We klikken, scrollen en surfen ons suf. Als ondernemer kan jij dus niet achterblijven. Met een uitgedacht online marketingplan haal je meer leads binnen, zijn je vacatures eerder gevuld en kan je werken aan het vergroten van je bereik en je naamsbekendheid. Hoe zo’n proces eruitziet? Zie hieronder hoe je in 4 stappen online je klant bereikt en behoudt.

 • Stap 1

  Strategie en plan van aanpak

 • Stap 2

  Campagne vormgeven met design en contentcreatie

 • Stap 3

  Campagne inrichten

 • Stap 4

  Monitoren en optimaliseren

Zie jij graag voorbeelden uit de praktijk? Check dan hier onze online wervingscampagne voor vakantiekrachten van De Nieuwe Zorg Thuis.

On the spot

Precies waar je ze wilt hebben

Jouw product of dienst is niet voor iedereen. Daarom beginnen we met een definitie van jouw doelgroep. Op basis van gegevens als leeftijd, woongebied, interesses, beroep en opleiding ontstaat een profiel. Dit koppelen we aan de concrete doelstelling waarmee jij aan de slag wil. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vergroten van je naamsbekendheid en bereik, maar vooral ook aan meetbare conversies zoals het binnenhalen van leads, online verkoop of het vullen van vacatures. Met het vaststellen van deze gegevens is de volgende stap om vorm te geven aan je boodschap met design en contentcreatie.

Van aandacht naar actie

Ook onmisbaar: Van tevoren uitdokteren waar jouw doelgroep naartoe geleid moet worden en welke actie er op die plek gewenst is. Een Call to Action in vaktermen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe medewerkers? Gedurende de hele looptijd van jouw online campagne kijken onze online marketeers bovendien continu mee. Zij monitoren of het vooraf voorspelde online gedrag van jouw doelgroep uitkomt en sturen bij waar nodig.

Smartphone

Copy erbij

Contentcreatie? Wij hebben er zin in!

Weet jij wel wat je jouw klanten wil vertellen, maar kun je de juiste woorden niet vinden? Of heb je simpelweg geen tijd om teksten te maken? Voor contentcreatie kun je ook bij ons terecht. Onze copywriters klappen hun laptop graag voor je open. Zij weten de juiste invalshoek te kiezen en zetten tegelijkertijd ook de ‘d-tjes’ en de ‘t-jes’ op de goede plek.

Oh, trouwens...

Leent het verhaal van jouw bedrijf zich voor een toffe serie en wil je dat verhaal het hele jaar door wel vertellen? Maak dan vooral ook even kennis met onze collega’s van contentmarketingbureau The Post in Zwolle die zichzelf niet voor niets seriemakers noemen.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.