Merkcreatie

Er is nog genoeg plaats voor nieuwe merken. Merken die nieuw kunnen worden gecreëerd, hebben het voordeel dat de naamcreatie en de positionering dicht op elkaar kunnen aansluiten.

Een nieuw sterk merk is herkenbaar en uniek, heeft onderscheidend vermogen en is juridisch goed verdedigbaar te registreren.

Het is als bedrijf belangrijk om te laten zien wie je bent en wat je doet. Herkenbaarheid en originaliteit zorgen ervoor dat een doelgroep je vindt en onthoudt. De naam draagt hieraan bij en is het belangrijkste onderdeel van een bedrijf of merk. Een goede naam zorgt voor identiteit en persoonlijkheid.

Naamcreatie is het vertalen van de kern van een bedrijf, merk of product naar een begrijpelijke en aansprekende naam. Het is veel meer dan slechts een combinatie van letters. Een naam vat het complete bedrijf in één woord samen. Niet om de druk op te voeren, maar een naam kies je maar één keer.

Een naam voor een nieuw bedrijf, merk of product of het hernoemen van een bestaande naam, wij helpen je te laten zien wie jij bent. Bij FIZZ | Digital Agency komen we graag snel tot de kern van de zaak. Vanuit die kern ontstaan associaties voor het vormen van de naam. Daar gaan we graag samen mee aan de slag. Wij zorgen voor visuele herkenning door een passend logo te ontwerpen. Aansluitend creëren we een huisstijl die de naam en logo ondersteunen en de associatie met jouw merk versterken. Vanuit verschillende opties komen we uiteindelijk tot de naam en huisstijl die essentieel zijn voor het toekomstige succes van jouw bedrijf of merk.

Benieuwd hoe wij met een creatief concept de merkbelofte vertalen in woord en beeld? Klik dan door naar de pagina creatief concept.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.