UX Design

UX, staat voor User Experience, oftewel: gebruikerservaring. Het is hét gevoel dat een bezoeker van een app of een website meekrijgt.

In deze beleving speelt het ontwerp (UX Design) van de website een grote rol. Staan de actieknoppen op de juiste plek? Weet de gebruiker wat er van hem verwacht wordt op de pagina?

Jij wilt dat je bezoekers op je website een doel behalen. Of dat nu het bestellen van een product is of een afspraak maken, met het juiste ontwerp van je website zorg je ervoor dat het conversiepercentage van je website wordt verhoogd. Om ervoor te zorgen dat bezoekers van je website die call to action (CTA) begrijpen, zorgen we voor een goed UX Design.

Een website die niet goed werkt, zorgt ervoor dat bezoekers niet terugkeren. Dat is niet goed voor je imago. De experts van FIZZ | Digital Agency hebben veel ervaring in het ontwerpen van websites en digitale middelen. We hebben kennis over de beste ontwerpen van gebruikersvriendelijke websites en apps. Aan de hand van een online strategie wordt het design bepaald. We analyseren je website, om zo de gebruikerservaring te verbeteren in het ontwerp. Hierin streven wij naar hét ultieme UX Design!

Klik door naar de pagina (Digital) design.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.