(Digital) design

Een visueel ontwerp wordt sneller verwerkt door het menselijk brein dan tekst.

Veel mensen zijn visueel ingesteld. Daarom is het in communicatie belangrijk om visueel weer te geven wat je wilt bereiken. Want één beeld zegt meer dan duizend woorden.

Bij FIZZ | Digital Agency kijken we samen welke middelen jij kunt inzetten om de boodschap van je bedrijf of merk visueel onder de aandacht te brengen. Onze art directors en (digital) designers hebben ervaring met de vormgeving van zowel online- als offline communicatie-uitingen.

Digital Design

De digitale wereld verandert snel. Om online voor een goede merkbeleving te zorgen is digital design onmisbaar. Digital design is de digitale vormgeving van je merkidentiteit en het merkconcept. Het is een verzameling van digitale oplossingen voor het communiceren van de boodschap van je merk of bedrijf. Denk hierbij aan een website, app, e-mail, nieuwbrief of intranet ontwerp. In tegenstelling tot offlinecommunicatie is digital design nooit af, het is altijd in beweging.

Huisstijlmiddelen

Als merk of bedrijf wil je herkenbaar zijn. Je wilt dat de klant je naam en logo associeert met je boodschap, en dat alle uitingen die je doet dezelfde positieve associatie oproepen. Huisstijlmiddelen vertegenwoordigen je merk of bedrijf. Met een goed ontworpen huisstijl presenteer jij je bedrijf of merk visueel sterk. Het moet een aantrekkingskracht uitstralen naar je huidige en toekomstige klanten. Bij FIZZ | Digital Agency hebben we experts die de identiteit van je merk of bedrijf weten te vangen in een aansprekend design. Samen zorgen we voor een sterke visuele presentatie van jouw imago.

Drukwerk

Door de hectiek van de digitale wereld vergeet je bijna de kracht van drukwerk. Een folder of flyer met een helder overtuigend verhaal en een aansprekend design is nog altijd een krachtig communicatiemiddel. Een boodschap in print geeft de lezer de mogelijkheid om het verhaal van je merk of bedrijf in alle rust door te nemen. Ook een aantrekkelijk design van een advertentie kan bijdragen aan het overbrengen van je verhaal. Samen kijken we hoe jouw boodschap het beste overgebracht kan worden naar potentiele klanten. Om ervoor te zorgen dat je merkbeleving voor je klanten overal consistent is, is de combinatie van offline- en online communicatie essentieel.

Beursstand

Imago is belangrijk. Jij wilt dat de uitstraling van je merk of bedrijf zo goed mogelijk overkomt. Zeker als je op een beurs tussen andere merken of bedrijven staat. Het ontwerpen van een beursstand is een specifieke tak van de designwereld. Jij wil jouw imago overbrengen en ervoor zorgen dat je opvalt, zodat bezoekers je stand bezoeken. FIZZ | Digital Agency heeft de kennis om je merk of bedrijf op te laten vallen. We zorgen dat jij goed vertegenwoordigd bent met je merk en bedrijf.

Klik door naar de pagina Corporate identity.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.