Corporate identity

Dat wat uniek of eigen is aan iets of iemand is identiteit. Je corporate identity, of bedrijfsidentiteit, is alles wat je bedrijf is.

Het is hoe jij communiceert, hoe jij je gedraagt en de manier waarop jij de missie en visie van je bedrijf of merk overbrengt. Bedrijven en organisaties gaan steeds meer op elkaar lijken. Een sterke en unieke visuele identiteit zorgt voor onderscheid.

Vanuit een markstrategie en positionering maken we bij FIZZ | Digital Agency een doorvertaling naar jouw corporate identiy. We kijken wat de identiteit van je bedrijf is en hoe we dat visueel kunnen weergeven.

Een sterke corporate identity klopt met de wortels van je merk of bedrijf. Het is onderscheidend en spreekt verschillende doelgroepen aan. Het past bij jouw kernactiviteiten en organisatie. Oftewel, wij visualiseren met een corporate identity wie jij bent en waar je voor staat. Zodat je in communicatie naar klanten en in alles wat je doet kan doorbouwen aan je imago. Want hoe duidelijker jij je identiteit uitdraagt, hoe groter de kans dat je imago overeenkomt met je (visuele) identiteit.

Klik door naar de pagina UX Design.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.