Sta 's stil bij Via

Van Spijker

Van Spijker is een bruggenbouwer pur sang. In letterlijke zin, omdat zij een goede infrastructurele doorstroming mogelijk maken door verbindingen tussen A en B te realiseren. In figuurlijke zin zoeken zij voor alles wat niet op elkaar aansluit een passende oplossing. Dit maakt dat zij als bedrijf synoniem staan aan het begrip Via.

Van Spijker - Website

Er leiden vele wegen langs…

Van Spijker is een nuchter familiebedrijf dat voor opdrachtgevers een betrouwbare partner is met oog voor de dynamiek van de dag. Zij bewegen graag met de markt mee en geloven in de kracht van flexibiliteit. Hun diversiteit aan diensten heeft dan ook een prominente plek gekregen op de nieuwe website.

Van Spijker - Huisstijlhandboek
Van Spijker - Sfeer
Van Spijker - Middelen
Van Spijker - Middelen
Van Spijker - Middelen
Van Spijker - Middelen

Via heeft geen eindstation

Via biedt voor Van Spijker een onuitputtelijke inspiratiebron waar de komende jaren oneindig op voortgeborduurd kan worden. Het begrip is zowel voor grote als kleine vraagstukken van toepassing en onderkent tegelijkertijd de cruciale positie van Van Spijker binnen ieder verhaal.

Van Spijker - Sfeer
Van Spijker - Middelen

Via is een gids, weg, methode, kwaliteit, transformator, booster, motor, transporteur, wonder

Van Spijker verandert landschappen. Legt nieuwe accenten en creëert nieuwe ruimtes. Transitie heeft altijd het ritme: van ⇾ naar. Om de rol van Van Spijker in de huidige continue transities prominent te maken, voegen we daar een nieuw ritme aan toe. Van ⇾ naar ⇾ via (Van Spijker).

Van Spijker - Posters
Van Spijker - Sfeer