Port of Opportunities

Port of Zwolle

Je website is je visitekaartje, identiteit én je verhaal tegelijkertijd. Port of Zwolle was klaar om dát verhaal naar een ander niveau te tillen. Het is een gezamenlijk havenbedrijf; de toegangspoort van regio Zwolle, maar eigenlijk nog veel meer dan dat.

Port of Zwolle vormt als logistiek netwerk een web aan verschillende doelgroepen, belangen, rollen en speelvelden. Een case waarin de missie om de regio te laten groeien als vierde grootste haven van Nederland, bijdraagt aan de ambitie om de volgende stap in professionaliteit te zetten. Zodat Port of Zwolle een regionale, maar ook landelijk én internationale uitstraling heeft, die past bij hun internationale ambities. Met een ijzersterke positionering en duidelijke communicatie.

Port of Zwolle - Port of Opportunities Port of Zwolle - Port of Opportunities

Professionele uitstraling: de volgende stap

Een sterke positionering, met een duidelijke website die dat ondersteunt. De volgende stap zetten in professionaliteit en uitstraling, dat is waar Port of Zwolle behoefte aan heeft. In een havengebied dat volop in ontwikkeling is, is Port of Zwolle er voor iedereen voor wie logistiek een hoofdrol speelt. Als toegangspoort voor regio Zwolle kennen ze de logistieke belangen van ondernemers, overheden en onderwijsinstellingen. Ze zetten zich in voor een sterke bedrijvigheid in de regio en zien mogelijkheden om groei te realiseren. Iets wat in de positionering, communicatie én huisstijl naar voren moet komen; Port of Zwolle ziet kansen.

Port of Zwolle - Typografie & Kleuren

De rode lijn zien

Een sterke positionering vraagt om een duidelijk verhaal. Met rode draad. Of, in dit geval, drie rode draden. Port of Zwolle is een samenwerkingsverband tussen de havens van Kampen, Zwolle en Meppel. Het is een fysiek knooppunt waar water-, spoor- en autowegen bij elkaar komen, op de route van de North Sea - Baltic Corridor. Maar tegelijkertijd is het óók een platform waar de logistieke belangen van ondernemers, onderwijs en overheid in de regio Zwolle samen komen en worden behartigd. Logistieke beweging, verbinding en kansen; Port of Zwolle verbindt om kansen te realiseren in de logistiek. Maar hoe hebben we dit naar de website vertaald?

Port of Zwolle - Website

Communiceren vanuit een duidelijk doel

Verbinden is groeien, dat maakt Port of Zwolle ook wel de Port of opportunities. De grote belofte van Port of Zwolle is dan ook dat het dé poort naar logistieke mogelijkheden in of vanuit Regio Zwolle is. Vanuit een sterke positionering en een duidelijk doel ziet het, en creëert het kansen voor economische groei. De nieuwe website en huisstijl dragen bij aan dit verhaal. Een verhaal waarin altijd vanuit een duidelijk kader (Regio Zwolle), altijd vanuit eenheid (Port Unity), altijd met een duidelijk rol (verbinding) wordt gecommuniceerd. Om zo altijd mogelijkheden te zien om groei te realiseren.