Yep, vliegen is het nieuwe werken

People Central

Stel, je hebt één minuut om je verhaal te vertellen. Wie ben je, wat doe je en waarom doe je wat je doet? Veel mensen en bedrijven vinden dit lastig. Want hoe zorg je ervoor dat je je binnen deze minuut onderscheidt van je concurrenten? Zie hier de uitdaging waar People Central - een Overijssels detacheringsbedrijf voor personeel in IT-functies - voor stond.

People Central - Logo

De mensen achter het toetsenbord

Het zal je niet ontgaan zijn dat de IT-wereld booming is in onze economie. As we speak vormt deze branche de belangrijkste poot binnen de sector Technologie, Media & Telecom. Niet raar dus dat Berend Menger in 2011 begon met People Central. Gaandeweg ontdekte hij dat detachering binnen de IT toe was aan een andere manier van benaderen. Juist in de wereld van de eentjes en de nulletjes was er behoefte aan de menselijke maat. Deze persoonlijke benadering werd dan ook het handelsmerk van People Central.

People Central - Website

VVV, daar vertel je een verhaal mee

Voor People Central werd het tijd om hun verhaal te vertellen. In hun brandstory werden vertrouwen, vrijheid en veiligheid de belangrijkste ingrediënten, samengevat in de catchphrase People Central, Yes, people can fly. Want, zodra een mens centraal staat, geef je hem of haar de kans en de mogelijkheid om boven zichzelf uit te stijgen en óp te stijgen, oftewel vliegen. Deze new found freedom voor People Central werd gevierd met een nieuw logo en bijbehorende huisstijl.

People Central - Homepage

Color me what?!

Het is je vast weleens opgevallen; die malle voorliefde die bepaalde bedrijfstakken - waar voornamelijk mannen werken - hebben voor de kleur blauw. Hun pakken zijn blauw, hun overhemden zijn blauw en hun bedrijfslogo’s zijn vaak ook… inderdaad… blauw. Nu is er niks mis met blauw - blauw, wij bij FIZZ houden ook van jou -, maar vooral binnen een werkveld waarin de aangeboden dienst vrij generiek is, val je meer op als je een andere kleur kiest. Dus daarom zeggen wij: Hallo, paars, geel en oranje!

People Central - Uitingen

Op naar een volgende job!

Wil jij graag meer zien van People Central? Dat treft, want de nieuwe huisstijl vind je terug op hun eveneens nieuwe website. Op het thuishonk vind je alle relevante informatie voor IT-professionals op zoek naar een detachering. Een centrale plek voor een bedrijf dat mensen in een centrale positie zet.

People Central - Uitingen