Kunstgras om van te houden

GrassPartners

Sinds 2011 bestaat er een intensieve werkrelatie met GrassPartners waarbij persoonlijk contact en vertrouwen in onze vakkennis de basis is. GrassPartners is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van kunstgras en heeft de ambitie om samen met hun partners een belangrijke speler in de Europese markt te worden. Met Nederlandse roots, de garantie voor de topkwaliteit van hun producten voor landscaping, leisure, sport en multisport.

GrassPartners - Logo

Een zaak van het hart

De mogelijkheden die GrassPartners biedt zijn eindeloos. Wanneer je die mogelijkheden ziet, gaat je hart sneller kloppen. Daarom vinden wij kunstgras helemaal niet artificial. Het is in veel opzichten juist puur. Dit vroeg om een nieuwe claim: Heartificial Grass. Hiermee laten we zien dat het een zaak van het hart is en vanuit passie gedreven wordt.

GrassPartners - Heartificial Grass

Van Genemuiden tot Keulen

De nieuwe claim was onlangs ook zichtbaar op de FSB beurs in Keulen. GrassPartners koos ons als partner voor de ontwikkeling van de beursstand. Dit ging verder dan alleen het aanleveren van artwork. We dachten mee met het concept, de doelstelling, een logische indeling van de stand. Kortom, een intensieve samenwerking waarbij we elkaar goed aanvulden.

GrassPartners - Beurs

“Ik ben meer dan tevreden over FIZZ. Je kunt heel goed zien dat er professionele marketing wordt uitgevoerd. Een grote meerwaarde. Door de samenwerking , maar vooral ook door het leiden van de processen, heb ik altijd het gevoel dat we nooit de plank mis slaan. In een snelle markt waarin wij zitten is het uiterst belangrijk dat de marketing strak georganiseerd is. Chapeau! Onze markt ervaart dit ook. Vanaf de start tot en met vandaag hebben wij een uiterst positief gevoel bij FIZZ.”

Ronald Dijkslag, Commercieel Directeur GrassPartners
GrassPartners - Sfeer

Meer dan partners…

Naast de beursstand verzorgden we alle marketing rondom de beurs. Onder andere ontwikkelden we visuals, stalenkaarten, weggevertjes, folders, displaymateriaal, e-mailmarketing, online marketing en videomateriaal.

GrassPartners - Uitingen