In geluk kun je wonen

Bonheur

Ontdekken wat echt bij je past uit het enorme aanbod woonartikelen, dat is een hele kunst. Daarom hebben we mensen nodig die ons kunnen gidsen naar ons woongeluk. Mensen zoals Willemijn. Willemijn neemt haar klanten graag mee op ontdekkingsreis. En samen onderzoeken ze hoe woongeluk voor hun eruitziet.

Bonheur - Logo
Bonheur - Website

De gids naar geluk

Bonheur binnen en buiten is al 15 jaar een begrip in Steenwijk en omgeving. Eigenaresse Willemijn was toe aan een volgende stap en wilde haar diensten uitbreiden met interieurstyling. Dit vroeg om een nieuwe positie in de markt. Te beginnen met de bedrijfsnaam. Bonheur is het Franse woord voor ‘Geluk’, dat moest natuurlijk blijven. Door er Willemijn Bonheur van te maken staat zij nu centraal.

Bonheur - Middelen

Interieur createur

Met een nieuwe naam volgde de claim ‘In geluk kun je wonen’. Om dit op een goede manier met de buitenwereld te delen is er een heel nieuw huisstijlpakket samengesteld met onder andere een website, cadeauartikelen, give away’s en gevelbelettering.

Ook benieuwd hoe het geluk van Willemijn eruitziet? Check www.willemijnbonheur.nl of kom gewoon gezellig langs in haar winkel.

Bonheur - Payoff