Hoe werkt e-learning?

Bij e-learning wordt een persoonlijke online leeromgeving ontwikkeld. Deelnemers kunnen binnen deze online omgeving trainingen, cursussen of studies volgen. Nadat je bent ingelogd in de e-learning, kom je op een persoonlijk dashboard terecht. In dit dashboard kun je naast leerstof, vaak ook oefeningen en toetsen vinden. Door deze toetsen te maken, worden de resultaten binnen de leeromgeving per persoon bijgehouden. Op deze manier worden alle elementen van een cursus, training of studie binnen een persoonlijke omgeving verzameld.

Aan de achterkant van het dashboard kun jij als organisatie heel eenvoudig de persoonlijke en algemene resultaten bijhouden. E-learning is dus niet alleen gemakkelijk voor de leerling, maar ook voor de leerkracht. E-learning is flexibel, persoonlijk en zorgt ervoor dat je inzichtelijk alle resultaten op één plek hebt.

De wens om te willen blijven leren leeft op iedere werkvloer. Vaak ontbreekt het aan tijd en focus om dit ook echt in de praktijk te brengen. Met een E-learning krijgt iedere medewerker de verantwoordelijkheid over zijn of haar eigen leerproces. Benieuwd hoe je als werkgever daar online op in kan spelen?

Lees dan snel verder.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.