Zet je loopbaan in beweging met de vakbeweging

De Vakbeweging (FNV/CNV)

In de sport is het een gegeven: iedere beweging start vanuit een beweging. Zo ook is het met loopbanen. Een loopbaan is het beste in beweging te zetten met de VAKbeweging. De VAKbeweging is een initiatief van de vakbonden FNV en CNV. Twee collega’s die alles weten over het werkveld en die via dit gezamenlijke initiatief hun krachten hebben gebundeld om loopbanen echt in beweging te zetten. Hoe ook een beweging naar elkaar toe, tot grote impact kan leiden...

De Vakbeweging - Logo
De Vakbeweging - Uiting

VAK. Als acroniem voor drie sterke alibi’s.

Het woordje VAK in VAKbeweging geven we betekenis. De V van Vertrouwen in jou. Wij geloven in jou en waar je voor staat en strijden met je mee. De A van Aandacht voor jouw situatie. Wij luisteren en kijken naar waar je nu staat en waar je heen wilt en kunt en zetten je loopbaan in beweging. De K van Kennis van de werkvloer. Wij kennen werkend Nederland als onze broekzak en zien daarom een plek voor jou.

De Vakbeweging - Cijfers
De Vakbeweging - Uiting

Interviews. Iedere loopbaan is een loopbaan die telt.

Bekijk de video van Toine Bekijk de video van Elly

De VAKbeweging zit er bovenop. Je bent geen nummer, iedere loopbaan is uniek. De VAKbeweging is gewend om voor individuen en individuele situaties te strijden. Doordat de VAKbeweging voortkomt uit de vakbonden als werknemersorganisatie is er immers continu contact met de werkvloer. Als je echt wilt weten waar de kansen liggen voor een loopbaanswitch of waar je gelukkig van wordt, dan weet de vakbeweging daar alles van. Via echte verhalen van mensen krijgen we een inkijkje in wat er speelt.

De Vakbeweging - Uiting