Ben jij het nieuwe gezicht van werkend Nederland?

CNV

De adviseur die wij zoeken, is allang onder ons.

CNV - Werving adviseurs - Illustratie

Vinden doen wij het best via een test.

Ruwweg zijn er vier verschillende persoonlijkheden en daarom ook kunnen we vier typen collega’s onderscheiden. We zoeken door middel van een test die ene collega die kritisch durft te zijn, die opkomt voor de belangen van een ander en die geen schroom kent om met de vuist op tafel te slaan. Want naar dat type collega is CNV naarstig op zoek. Als onderdeel van een wervingscampagne ontwikkelde wij een test.

CNV - Werving adviseurs - Illustratie

Vinden. Binden. Activeren.

Binnen 5 jaar heeft CNV het doel om het aantal adviseurs te verdubbelen ten opzichte van nu. Wij ontwikkelden een laagdrempelig, visueel concept, om de doelgroep te bereiken en initieerden de volledige inrichting van een campagne. Aan de hand van een game, een test. Zochten we de juiste mensen die zouden passen bij de rol van adviseur. Eenmaal gevonden binnen de vier type collega’s proberen we de meest geschikte kandidaten te charmeren met een speeddate. Zoals het ook in de liefde werkt, weet je zo in een paar seconden of het een match is of niet.

CNV - Werving adviseurs - Ontdek jouw ambities

Kartrekkers duwen kandidaat-kartrekkers.

De match, de klik wordt tot stand gebracht door de huidige adviseurs van het CNV. Zij kennen immers de competenties die daarvoor nodig zijn en zijn het gewend om werkend Nederland te mobiliseren. Ongetwijfeld zullen ze kunnen vertellen hoe betekenisvol het is om relevant te kunnen zijn voor al die collega’s om je heen.

CNV - Werving adviseurs - Ontdek jouw ambities

Resultaat voor de ander en daarmee ook voor jezelf.

Je inzetten voor de ander is een kerncompetentie van het CNV, maar ook van de nieuwe kartrekkers die worden gezocht. In retour gaat er voor deze nieuwe gezichten van werkend Nederland ook een wereld aan nieuwe competenties open. Leren kijken waar iets valt te verbeteren, onder woorden brengen en duiden en stevig staan voor waar je in geloofd. Iets betekenen voor heel veel mensen in werkend Nederland. De campagne is nog maar net van start. De eerste nieuwsgierige collega’s kloppen al aan de deur. Niet gek, want juist de kartrekkers zijn degenen die vooroplopen...

CNV - Werving adviseurs - Ontdek jouw ambities

Haast je om mee te doen. Met CNV Naast je.

Deze campagne staat niet op zichzelf. Het is een uiting van de nieuwe positionering van CNV Naast je. Een CNV die zich presenteert als het platform voor werkend Nederland. Offline en online werkend Nederland mobiliseren om samen op te staan en op te trekken voor een eerlijker en socialer Nederland. Daarvoor zijn er ook kartrekkers nodig. Mensen die het aanspreekpunt, het gezicht willen zijn van werkend Nederland. Op de werkvloer. Dichtbij. Naast je.

CNV - Werving adviseurs - Het nieuwe gezicht
CNV - Werving adviseurs - Het nieuwe gezicht