Hoeveel kost het om een website te laten maken?

De kosten van het laten maken van een website hangen af van het doel van de website, en de daarbij horende gewenste functionaliteiten. Dit doel hangt weer samen met jouw marketingstrategie, en kan daarom heel uiteenlopend zijn. Wil je bijvoorbeeld producten verkopen op jouw website? Je lezers informeren over wat jouw bedrijf doet? Of wil je een interactief platform bieden? Deze verschillende doelen vragen om een verschil in functionaliteit.

Koppeling

Ook is een eventuele koppeling met een eigen CRM-systeem of boekhoudprogramma van invloed op de prijs van de website.

Design

Daarnaast is de prijs van jouw website afhankelijk van het design. Kies je voor een standaard template in jouw huisstijlkleuren? Of ben je op zoek naar een geheel op maat gemaakte website? De kosten van het laten maken van een website worden altijd uitgedrukt in kosten van de functionaliteiten.

Overige kosten

Naast deze kosten komen er ook nog vaste kosten bij voor het registreren, namelijk voor het gebruik van jouw domeinnaam, wat op jaarlijkse basis in rekening wordt gebracht, en de (web)hosting die maandelijks betaald moet worden. Ook zijn er eventuele licentiekosten en onderhoudskosten aan verbonden, om zo de site up-to-date te houden.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.