Hoe kan ik het imago van mijn bedrijf verbeteren?

Je kunt het imago van jouw bedrijf verbeteren door de merkwaarden die jij als merk of bedrijf uitdraagt, te analyseren. Merkwaarden bepalen de richting van jouw imago; daarom schaadt het jouw imago als deze merkwaarden niet aansluiten op jouw product of dienst. Zorg dat jouw merkwaarden, en daarmee jouw imago, aansluiten bij jouw product of dienst en draag dit uit. Focus hierbij niet op wat je doet, maar vooral op waarom je het doet. Wees eerlijk, open, persoonlijk en consistent naar je doelgroep.

Breng daarnaast eens de customer journey van jouw bedrijf in kaart. Bij het doorlopen van de cusomer journey kom je op bepaalde momenten, tijdens de touchepoints, in contact met jouw klant in contact. Zorg dat je jouw klanten bij deze touchpoints positief verrast. Betrek de jouw klant bij je merk of bedrijf en luister naar ze. Want de klant bepaalt uiteindelijk jouw imago.

Heb je vragen of wil je meer weten?
Wij helpen je graag verder.

We vinden het leuk als je ons belt. Ben jij niet zo’n beller, maar wel een fan van formulieren? Vul dan je gegevens hier in en wij nemen contact met jou op.