Ben jij de koning of koningin van deze woning?

Dit is een bericht voor alle kindjes, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s in Nederland. 27 april is het Koningsdag.

Elk jaar verheugen wij ons op deze oerhollandse dag. Het feestelijk bezoek van de koning en koningin, de leuke spelletjes, muziek en rommelmarkten in eigen dorp of stad. Dit jaar moeten we helaas zoveel mogelijk thuisblijven en lijkt het feest aan ons voorbij te gaan. Maar niets is minder waar! Wil jij ons helpen om van Koningsdag alsnog een feestfestijn te maken? Koningsdag is dit jaar omgedoopt tot Woningsdag. En wat heeft een woning nodig? Juist! Een koning en een koningin. Bepaal wie dat is bij jullie in huis en zet hem of haar in het zonnetje. Lang leve de koning of koningin van de woning! Plak de poster op je raam om aan iedereen te laten zien dat hier een heuse koning(in) woont.

Vervolgens mag jij jouw raam of voortuin versieren met jouw eigen gemaakte kroon of tiara en voor het raam zwaaien naar de bevolking. En de lekkerste stoel van het huis? Die is op Koningsdag voor de koning(in) van de woning.

Wij willen jouw fantastische creaties heel graag zien. En andere kindjes ook. Maak je een foto? En vergeet je deze foto niet op social media te plaatsen? Gebruik de #koningvandewoning of #koninginvandewoning en wij plaatsen de mooiste creaties op onze social media.

Downloads:

Poster - Koning van deze woning
Poster - Koningin van deze woning
Kroon
Tiara