Marketing at the speed of now

De ontwikkelingen in de sector transport en logistiek volgen elkaar in razend tempo op. Dat maakt werken in de deze wereld even boeiend als uitdagend. Zo buig je je de ene dag over de toenemende congestie of ben je op zoek naar personeel en de andere dag zien organisaties als havenbedrijven, transporteurs, verladers of binnenvaartschippers zich gesteld voor nieuwe milieumaatregelen.

Hoe blijf je als merk, ondanks alle sectortrends, de innovatie drift en toenemende wet- en regelgeving, trouw aan jezelf, ambitieus en tegelijk vernieuwend?

FIZZ beschikt over marketing en communicatie specialisten die de ontwikkelingen in de sector op de voet volgen. Dat doen zij in de eerste plaats, omdat transport en logistiek hen mateloos interesseert. Maar dat doen zij ook om onze klanten in de sector, zoals Alumax/Bootrent, Rotterdam Port Promotion Council, Rotterdam Cruise Port, AMPORTS en Port of Zwolle, van de beste service te voorzien. Service en samenwerking op het gebied van (her)positionering. Wie ben je? Wat doe je? Waar zit je volle potentie van jouw merk en ben je op weg om die potentie te bereiken? Wat maakt jouw aanbod onderscheidend ten opzichte van concurrenten? FIZZ haalt samen met haar klant het beste in het merk naar boven en vertaalt dit naar een inspirerend concept. Een toekomstbestendig concept. Ook werken wij met klanten samen op vraagstukken over arbeidsmarktcommunicatie, ontwikkeling en implementatie van digitale platformen en on-en offline content. Tenslotte behoort het ontwerpen en uitgeven van magazines tot onze specialiteit. In de netwerken rondom de havens en bedrijven halen wij relevante informatie op, leggen wij verbindingen en leren wij nieuwe organisaties kennen.

Wil jij ook met ons in gesprek over de ontwikkelingen in deze sector en onderzoeken of onze services jouw merk naar een hoger level kunnen trekken? Wij komen graag met jou in contact.