FIZZ | Digital Agency

Brand Sprint

Let’s start branding. Now.

Jij bent expert in je eigen vakgebied. Je weet wat je doet, maar hoe vertel je dat aan je (potentiële) klanten?

Lees meer Contact

Om dit te vertellen moet je nadenken over wie je wilt zijn als merk. Dit gaat verder dan een logo en huisstijl, hoe zorg je dat je er tussenuit springt? Het vraagt om onderscheidend vermogen en opbouwen van vertrouwen en herkenbaarheid. Een merkidentiteit zorgt ervoor dat je de juiste klanten aantrekt en aanspreekt op een wijze die bij je past.

De brandsprint

Het bouwen van een merkidentiteit kan complex zijn. Het start met concreet maken van de ideeën die je waarschijnlijk hebt over wat je wilt uitstralen. Met de brandsprint maken we de start van een merkidentiteit toegankelijk. In een dagdeel creëren we duidelijke richtlijnen voor nieuwe of bestaande merken.

Een brandsprint is een effectieve verheldersessie om met een team snel beslissingen te nemen over merkidentiteit. Zonder eindeloze discussies en verzanding in details. Het werkt zowel voor een nieuw merk als ter verdieping of aanscherping van een bestaand merk. We doorlopen in een dagdeel 6 onderdelen waar alle ideeën die leven over het merk opgehaald worden. Deze onderdelen vormen samen de basis voor jouw merkidentiteit. Het belooft een gestructureerd en interactief proces te worden met de mensen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

En dan?

Aan het eind van de sessie heb je een document met daarin alle essentiële elementen voor een merkstrategie. Dit document dient als basis voor het ontwikkelingen van actiegerichte creatieve briefings, marketing campagnes en uitingen en als gids voor de verdere ontwikkeling van je merk. Het ondersteunt om duidelijke keuzes te maken in het bouwen van de merkidentiteit en uiteindelijk het succes van jouw bedrijf.

Nieuwsgierig geworden naar de brand sprint? Neem contact met ons op.

Onze klanten

CNV
CSK Food
Gemeente Hoogeveen
Koelstra
Geomares
De Nieuwe Zorg Thuis
Careander
Bebe-jou
Verus
Amports
Bedrijvensociëteit A37
Royal Polak
Oranjeborg
Van Spijker
VNO-NCW
VNO-NCW / MKB Nederland Noord
De Weerd
IHO
KindPunt
Schadefonds
Erasmus MC
Port of Zwolle
Carlijn Postma
Kornelis
FNV
Alfa College
Zwinc
UWV
Gemeente Den Bosch
1Werkcentrum