Op zoek naar nieuwe verbindingen,
op zoek naar een nieuwe toekomst,
een nieuw normaal.

In deze tijden kunnen we heel eerlijk naar elkaar zijn: We weten het even niet. We weten even niet hoe de toekomst eruit gaat zien. We leven van dag tot dag en kijken slechts enkele dagen vooruit. We hebben de tijd om te doorvoelen. We hebben tijd om naar ons buikgevoel te luisteren en keuzes te maken of en hoe we hiernaar willen handelen.

Graag gaan wij het gesprek met jou aan hierover. We leven in een tijd die revolutionair is en de geschiedenisboeken in zal gaan. Gaan we terug naar hoe het was voor het virus? Of is deze tijd een kans om het anders te doen, om vanuit het nu zaken anders te belichten en te werken naar een nieuw normaal, een nieuw paradigma. Wat is dat nieuwe normaal? Wat is dat nieuwe paradigma?

Waar begin je? Hoe pak je dit aan? Conclusion Implementation en FIZZ Digital Agency hadden hier onlangs een interessant gesprek over en gaan dit gesprek ook graag met jou aan.

Op donderdag 9 april 11.00 uur organiseren we een digitale pressure cooker van een uur om samen te sparren over de mogelijkheden voor een nieuw normaal. We delen graag onze idee├źn en gedachtes en zijn nieuwsgierig naar wat er bij jou speelt. Wat vinden we van het huidige wereldbeeld? Hoe ziet die toekomst er dan uit? En welke transformatie zijn we nodig om dit teweeg te brengen. Wellicht kunnen we elkaar in ons denken en handelen versterken? Of wellicht blijf het bij deze online kennismaking en voelt het gesprek als voldoende input om verder te gaan/denken / handelen? We weten het nog niet, maar dat zoeken we graag samen uit. Dat er een nieuw normaal komt weten we zeker.