Posmarkering

Posmark

Soms durven ondernemers nog keuzes vanuit het hart te maken. Dat geldt zeker voor Anis Jadib, eigenaar van meerdere bedrijven in de regio. Getroffen door het enthousiasme van de medewerkers realiseerde hij eind 2017 een doorstart voor PosMark.

Posmark - Branding
Posmark - Visitekaartjes

Een puntig
verhaal

PosMark is de verbastering van Point of Sale Mark. Dat werd de inspiratie voor een nieuw logo. De ‘P’ heeft in de nieuwe look een subtiele verwijzing gekregen naar een bestemmingspunt, zoals je die digitaal tegenwoordig vaak tegenkomt in navigatiesystemen. Met de puntige afwerking van de ‘P’ wordt er een spreekwoordelijk puntje op de i gezet. Het draait bij Posmark om retail. Dat is ‘the point’.

Posmark - Gamma

Stelling
nemen

Medewerkers van PosMark zijn erin getraind om in mum van tijd winkelstellingen op te zetten of om te bouwen. De nieuwe huisstijl van PosMark past bij de service die het bedrijf biedt. Online met een handtekening, maar ook offline met notitie- en memoblokken. De corporate identity van PosMark wordt verder op weg geholpen met de aankleding van de bedrijfsauto’s. Medewerkers kunnen goed voor de dag komen met de opgefriste uitstraling.

Posmark - Devices

PosMark
My Words

PosMark is klaar om weer aan het werk te kunnen gaan. Op weg naar nieuwe mijlpalen met een herkenbare en gepersonaliseerde website. Op deze thuisbasis is veel ruimte gereserveerd voor een eerste kennismaking met de betrokken medewerkers. Als geïnteresseerd bedrijf krijg je nu meteen al een idee wie je in huis haalt als je gebruik maakt van de diensten van PosMark. De hands-on mentaliteit die het bedrijf maakt tot wat het is komt terug in elke pagina. What you see is what you get!

Posmark - Desktop schermen

Anis Jadib,
eigenaar Posmark

“PosMark is in een nieuwe jas gestoken! De medewerkers zijn niet alleen uitgerust met hagelnieuw gereedschap en kleding. Ook de site is vernieuwd! Neem snel een kijkje!!! Wij zijn er bijzonder trots op en vooral blij mee.”

Posmark - Auto belettering